Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

woensdag 21 april 2021

De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.

De Nationale Trio League (NTL): we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.

Gezellig
In december spraken we met diverse teamcaptains over de NTL. In dat overleg kwam naar voren dat het beeld dat veel leden hebben van de NTL niet overeenkomt met de werkelijkheid. Om die reden geven wij de komende weken samen met diverse teamcaptains meer inzicht in wat het deelnemen aan de NTL inhoudt. Meer leden zullen zich daarna realiseren dat spelen in de NTL ook iets voor hen is.

Natuurlijk gaat het op het hoogste niveau, in de NTL Eredivisie, om presteren. Winnen! En dat is ook belangrijk voor teams op de andere niveaus. Toch merken we hoe lager we in de piramide deelnemers spreken, hoe belangrijker ook gezelligheid wordt. Uit onderzoek bleek al dat de gezelligheid, zowel met teamgenoten als tegenstanders, een belangrijke reden voor leden is om aan de NTL deel te nemen.

Uitdagend
Een tweede belangrijke reden voor deelname die uit het onderzoek naar voren kwam, was de uitdaging! Een groot deel van de deelnemers speelt NTL vanwege de uitdaging. Die zit 'm in het spelen in verschillende bowlingcentra, op andere, moeilijkere oliepatronen, tegen andere tegenstanders dan in de huisleague.

Op jouw niveau
Een misvatting is dat NTL alleen geschikt is voor de beste spelers van Nederland. Dat klopt voor de Eredivisie, maar niet voor de lagere klassen. Ook met een lager gemiddelde dan 200 kun je heel goed terecht in de NTL om op jouw niveau de strijd aan te gaan met andere teams.

Houd onze website in de gaten
Tot en met 30 juni 2021 hebben leden de gelegenheid om een team in te schrijven voor de NTL 2021-2022. Binnenkort opent de inschrijving, die vanaf dit seizoen volledig online kan worden afgehandeld. Tot de deadline van inschrijving houden we je op de hoogte van het aantal inschrijvingen en delen we ervaringen van diverse teamcaptains, zodat jij een steeds beter beeld krijgt van de NTL.

Kijk voor meer informatie alvast op: https://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NationaleTrioLeagues.aspx

Misschien ook interessant...