Kampioenen NK 50+ handicap bekend

maandag 18 oktober 2021

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

NK 50+ Handicap
De eerste Nederlandse kampioenschappen van dit seizoen werden gespeeld in Dolfijn - The Plays To Be - in Tilburg. Na twee dagen van kwalificatie kwamen zondag 17 oktober 48 finalisten in actie, verdeeld over de zes klassen waarin jaarlijks gestreden wordt. Deze klassen zijn verdeeld op basis van leeftijd. De A-klasse is voor deelnemers van 50-57 jaar, de B-klasse voor deelnemers van 58-64 jaar en de C-klasse voor deelnemers van 65 jaar en ouder.

Klik hier voor alle uitslagen van zowel de voorrondes als de finales in alle zes de klassen.

Onze felicitaties gaan uit naar alle medaillewinnaars en de nieuwe kampioenen in het bijzonder.

Misschien ook interessant...

Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.

D-bowlen: Competitie start zaterdag 5 oktober

Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.

Deel Nationale Trio Leagues afgelast voor 15 maart i.v.m. coronavirus

Op basis van het advies van NOC*NSF en het RIVM heeft het NBF-bestuur besloten om de leagues waarbij teams en/of spelers uit Noord-Brabant komen voor zondag 15 maart af te gelasten.

Verloting 10 Bowltech Probowl bowlingballen dinsdag 10 november!

Deze zomer kondigden we een verloting aan van 10 bowlingballen. Inmiddels is de deadline voor het inzenden van de bonnen verstreken. Dinsdag 10 november maken we de winnaars bekend.