In memoriam - Vincent van Wichen

donderdag 15 juli 2021

Deze week ontvingen wij het bericht dat Vincent van Wichen op zondag 4 juli is overleden. Hij is 48 jaar geworden.

Deze week ontvingen wij het bericht dat Vincent van Wichen op zondag 4 juli is overleden. Hij is 48 jaar geworden.

Vincent van Wichen was naast een fanatiek beoefenaar van de bowlingsport ook ontzettend actief achter de banen. Als bestuurslid van BV Westland de Lier heeft hij zich jarenlang in allerlei functies voor de sport ingezet. Ook op landelijk niveau was Vincent van Wichen erg actief. Zo is hij jarenlang onderdeel geweest van het docentenkorps dat de opleidingen tot wedstrijdleider organiseerde.

We kijken ook met veel plezier en trots terug op de Europese kampioenschappen (EWC en ECC) die we in ons jubileumjaar 2012 mocht organiseren. In totaal werkten we hier drie weken lang samen met Vincent van Wichen, die bij beide toernooien hoofd wedstrijdleider was. Mede dankzij hem werden beide evenementen een groot succes!

Ons medeleven gaat uit naar de familie en al zijn bowlingvrienden. Wij wensen u veel sterkte met het verwerken van dit verlies.Misschien ook interessant...

Vacature Bestuursleden

Vanwege het aanstaande vertrek van twee van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar geïnteresseerden voor de functie van Bestuurslid.

EYC 2020 van 9 tot en met 17 oktober in Tilburg

De Europese Jeugdkampioenschappen 2020 zijn verplaatst naar oktober: van 9 tot en met 17 oktober staat Tilburg in het teken van de titelstrijd die oorspronkelijk vanaf 4 april zou worden gehouden.

We gaan iets nieuws doen! De NBF Christmas Challenge

Samen met official scoringpartner Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land organiseren we in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!

Update coronavirus: Alle bowlingactiviteiten t/m 31 mei afgelast of uitgesteld

Maandag 23 maart zijn nieuwe maatregelen aangekondigd door de autoriteiten. Eén van de gevolgen is dat de sportwereld zeker t/m 31 mei 2020 nog even pas op de plaats moet maken. Dus dat doen we.