Help ons en win een uur gratis bowlen voor 4 personen

maandag 4 mei 2020

Om te toesten of onze ambities voor de toekomst nog aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze aangesloten leden, doen we als NBF regelmatig onderzoek. Na verenigingen en bowlingcentra eerder dit seizoen, willen we nu meer weten van jou als bowler.

Om te toetsen of onze ambities voor de toekomst nog aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze aangesloten leden, doen we als NBF regelmatig onderzoek. Na verenigingen en bowlingcentra eerder dit seizoen, willen we nu meer weten van jou als bowler.

Onderzoek
De NBF wil er zijn voor alle bowlers en meegaan met de tijd, nu en in de toekomst! Wanneer je lid bent van een bowlingvereniging ben je automatisch aangesloten bij de NBF. De NBF zet zich o.a. in om de verenigingen te ondersteunen en nationale leagues en kampioenschappen te organiseren waaraan alle aangesloten leden kunnen deelnemen. Met diverse online modules en andere vormen van dienstverlening vullen we alle randzaken zo goed mogelijk in, waardoor verenigingen en bowlers zich kunnen richten op het beoefenen van de sport.

Het is belangrijk dat de werkzaamheden en de dienstverlening blijft aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze leden. Daarom zijn we benieuwd hoe jij tegen bepaalde zaken aankijkt. Om dat te achterhalen hebben we een korte vragenlijst opgesteld.

Help ons mee
Hoe meer bowlers de vragenlijst invullen, hoe beter de input is waarmee de NBF de komende jaren aan de slag kan. Je helpt ons daarom enorm als jij ongeveer 10 minuten tijd vrijmaakt om de vragenlijst in te vullen. Onder alle respondenten verloten wij 2x een uur gratis bowlen voor 4 personen in het centrum bij jou in de buurt.

Vul de vragenlijst online in
Je mening is belangrijk voor ons, dus we hopen dat je ons wilt helpen. De vragenlijst is online in te vullen, ook op je smartphone of tablet. Klik op onderstaande link om direct naar de vragenlijst te gaan.Alvast bedankt voor de moeite. De vragenlijst sluit na 31 mei 2020, kort daarna maken we de winnaars bekend van het uur gratis bowlen.

Voor vragen en/of opmerkingen over de vragenlijst, stuur ons een mail.

Misschien ook interessant...

Na EYC 2020 nu ook de EWC 2020 en EMC 2020 verplaatst

Vorige week werd al bekend dat de EK jeugd 2020 verplaatst zijn, deze week ontvingen wij het bericht van de ETBF dat ook de EK dames 2020 en de EK heren 2020 verplaatst zijn, naar januari 2021.

In memoriam - Jules Heere

Zondag 21 februari ontvingen wij het bericht dat Jules Heere op donderdag 18 februari is overleden. Hij is 91 jaar geworden.

NK Bowlen uitgesteld wegens Corona maatregelen

De NK Bowlen in de nieuwe en uitgebreide vorm in Lucky's Bowling Warmond wordt wegens de maatregelen rondom het Coronavirus, uitgesteld naar 2021. Voor 2020 komt er van 29 augustus t/m 6 september een aangepast en ingekort NK voor alle klassen op meerdere locaties.

Ook World Bowling stelt diverse evenementen uit

In navolging van de Europese kampioenschappen in 2020, zijn nu ook diverse grote internationale evenementen uitgesteld. Het biedt Team NL Bowling de kans zich na de EK's goed voor te kunnen bereiden op nieuwe evenementen.