Een strike gooien... Kun jij het nog?!

woensdag 24 maart 2021

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

Op dat moment moeten we helaas nog even wachten. Toch zijn we eigenlijk best benieuwd of jij het nog steeds in je vingers hebt om na deze noodgedwongen bowlingpauze een strike te gooien. Daarom trekken we binnenkort door het land met tien pins en een bal, om tien bowlers te bezoeken. Natuurlijk met in achtname van de geldende maatregelen van dat moment. Tijdens het bezoek horen we graag over jouw beleving van de bowlingsport en krijgen we antwoord op die ene vraag: Kan jij het nog?

Van het bezoek wordt een korte video gemaakt die op een later moment wordt gedeeld met de bowlingwereld. Wil jij dat we binnenkort bij jou langskomen? Klik dan op onderstaande link, lees de voorwaarden en geef je op.

Geef je op via deze link

Bij grote animo wordt er geloot bij welke bowlers we langsgaan. We starten medio april met onze bezoeken.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Vanaf zondag 28 november is bowlen niet toegestaan na 17.00 uur

Vrijdag 26 november zijn nieuwe maatregelen aangekondigd om het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. Zowel horeca als amateursport is na 17.00 uur niet toegestaan, dus dit keer is het gevolg voor onze sport direct helder: Na 17.00 uur is het niet toegestaan om te bowlen.

EYC 2020 in april geannuleerd, organisatie onderzoekt naar nieuwe data

Enkele weken voorafgaand aan de start van de EYC 2020 heeft het organisatiecomité in overleg met ETBF, de Nederlandse overheid en alle partners de beslissing genomen om de EK Jeugd 2020 niet in april te organiseren.

Update coronavirus: In afwachting van nieuwe maatregelen

Het gaat helaas niet de goede kant op met de ontwikkeling rondom het coronavirus. Vanavond worden dan ook nieuwe maatregelen aangekondigd met als doel het aantal coronapatiënten terug te dringen. Maatregelen die we opnieuw zullen naleven, ookal is de verwachting dat het (flinke) impact heeft op de mogelijkheid om te bowlen en voor de situatie van bowlingondernemers.

Deel Nationale Trio Leagues afgelast voor 15 maart i.v.m. coronavirus

Op basis van het advies van NOC*NSF en het RIVM heeft het NBF-bestuur besloten om de leagues waarbij teams en/of spelers uit Noord-Brabant komen voor zondag 15 maart af te gelasten.