Bowlen als Mission Impossible op televisie vanavond

dinsdag 26 oktober 2021

In het nieuwe programma Missionss Impossible van SBS6 staat vanavond bowlen centraal: Deelnemer Mats gaat met behulp van international Denise Blankenzee en coach Jack Edelaar proberen de onmogelijke missie tóch te behalen!

In het nieuwe programma Missions Impossible van SBS6 staat vanavond bowlen centraal: Deelnemer Mats gaat met behulp van international Denise Blankenzee en coach Jack Edelaar proberen de onmogelijke missie tóch te behalen!

Kijk vanavond om 20.30 uur naar SBS6
Onbekende Nederlanders krijgen een onmogelijke missie waarmee ze 10.000 euro kunnen winnen. Nemen ze de uitdaging aan, dan krijgen ze precies één maand de tijd om te trainen voor hun doel. In deze aflevering krijgt spring in 't veld Judi de uitdaging om een echte hole in one te slaan. Ook krijgt Mats een missie om te leren bowlen, ondanks zijn autisme en krijgt conductrice Patricia de opdracht om de trein in te wisselen voor een echte driftende raceauto.

De missie van Mats: Gooi 3 strikes achter elkaar binnen een tijdsbestek van 3 uur!

We zijn super benieuwd of het Mats gaat lukken en gaan vanavond om 20.30 uur zeker kijken naar Missions Impossible op SBS6.

Misschien ook interessant...

Deel Nationale Trio Leagues afgelast voor 15 maart i.v.m. coronavirus

Op basis van het advies van NOC*NSF en het RIVM heeft het NBF-bestuur besloten om de leagues waarbij teams en/of spelers uit Noord-Brabant komen voor zondag 15 maart af te gelasten.

Indeling Nationale Trio Leagues gepubliceerd

Nog ruim een maand en dan staat de eerste speelronde van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen op de kalender. Deze week zijn de indelingen van alle leagues gepubliceerd, inclusief de nieuwe piramide.

Denise Blankenzee wint brons op de ECC 2019

Tijdens de European Championships of Champions (ECC) in Ankara heeft Denise Blankenzee de bronzen medaille gewonnen! De 19-jarige international uit Julianadorp kende een superweek die werd beloond met een mooie medaille.

Verenigingsbestuurders bijgepraat tijdens online overleg

Maandag 1 maart organiseerden we wederom een online verenigingsoverleg. Bestuursleden van ruim 40 bowlingverenigingen werden bijgepraat over de NBF inzet tijdens deze coronacrisis en de gevolgen van de crisis voor onze evenementen.