Nieuwe kampioenen gekroond tijdens NK 50+ Scratch

maandag 23 augustus 2021

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

NK 50+ Scratch
In totaal verschenen 135 deelnemers aan de start van de NK 50+ Scratch, waarvan de eerste voorrondes begonnen op zondag 15 augustus. De deelnemers kwamen in actie in één van de 6 klassen, verdeeld over leeftijd en dames / heren. De jongste deelnemers speelden in de A-klasse, gevolgd door de B-klasse en de 65+ deelnemers speelden om het goud in de C-klasse.

De nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch zijn:

Dames A-klasse: Inge Hazeleger
Dames B-klasse: Cathrien Bosch - Nikkels
Dames C-klasse: Gre van der Velden
Heren A-klasse: Geert-Jan van Baest
Heren B-klasse: Alan Keddie
Heren C-klasse: John Bosch

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Voor het volledige overzicht van alle uitslagen van de NK 50+ Scratch, klik hier.

Foto: Alle medaillewinnaars van de 2021 editie (klik voor vergroting). Foto gemaakt door Gerrit Lodeweges. Klik hier voor het volledige fotoalbum.

Misschien ook interessant...

ESC 2020: Opnieuw brons voor Nico Thienpondt

Na het Team Event, dat helaas geen prijzen opleverde, begon donderdag het Singles Event op de EK 50+ in Wenen. Er waren meerdere schermen nodig om de ontknoping te volgen, met als eindresultaat: All-Events brons voor Nico Thienpondt.

Inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 50+ is GEOPEND!

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

Eerste nationale titels van het seizoen verdeeld in Tilburg

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ Handicap zijn de eerste nationale titels van dit seizoen verdeeld. Linda van Kerckhove, Cathrien Bosch - Nikkels, Ria Duivenvoorden, Nico van Zuilen, Jan Passies en Leo Smit wonnen allen NK-goud!

ESC 2020: Brons voor heren dubbel!

Tijdens de 1e EK 50+ (nieuwe opzet) in Wenen heeft het duo Geert-Jan van Baest & Nico Thienpondt de bronzen medaille gehaald in het Doubles Event. Een mooie start voor het Nederlands team.