Kampioenen NK 50+ handicap bekend

maandag 18 oktober 2021

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

NK 50+ Handicap
De eerste Nederlandse kampioenschappen van dit seizoen werden gespeeld in Dolfijn - The Plays To Be - in Tilburg. Na twee dagen van kwalificatie kwamen zondag 17 oktober 48 finalisten in actie, verdeeld over de zes klassen waarin jaarlijks gestreden wordt. Deze klassen zijn verdeeld op basis van leeftijd. De A-klasse is voor deelnemers van 50-57 jaar, de B-klasse voor deelnemers van 58-64 jaar en de C-klasse voor deelnemers van 65 jaar en ouder.

Klik hier voor alle uitslagen van zowel de voorrondes als de finales in alle zes de klassen.

Onze felicitaties gaan uit naar alle medaillewinnaars en de nieuwe kampioenen in het bijzonder.

Misschien ook interessant...

WK Masters: Oranje leeuwen bijten van zich af, beloning blijft uit

De WK Masters. voor bowlers van 50 jaar of ouder, zitten erop. Nederland kwam gedurende de week steeds beter op stoom, maar kwam helaas net te kort voor de ultieme beloning voor het harde werken in de vorm van een medaille.

Nieuwegeinse BV wint Stedenontmoeting 50+

De Stedenontmoeting 50+ is gewonnen door de Nieuwegeinse BV. In Heerhugowaard bleven zij in de finale BV Maarssen en BV Heiloo voor. Het is na de winst in 2017-2018 de tweede SO 50+ titel voor de Nieuwegeinse BV.

Ook 50-plussers gaan strijden om nationale titels

Was het begin deze maand de beurt aan de jeugd en senioren om te strijden om de NK-titels, waarbij enkele 50-plussers overigens ook zeer verdienstelijk in actie kwamen, vanaf zondag begint de strijd om het goud bij de NK 50+ Handicap.

WK 50+ in november open voor leden

Komende november worden in Dubai de Wereldkampioenschappen Masters georganiseerd. Masters, de nieuwe naam voor de kampioenschappen 50+ en de nieuwe categorie 65+. ESBC Nederland biedt leden die dit jaar nog 50 jaar worden of al ouder zijn de mogelijkheid om deel te nemen.