Inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 50+ is GEOPEND!

woensdag 6 oktober 2021

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

De deelnemende verenigingen, bestaande uit een dames- en herenteams van 4 personen spelen tijdens de voorronde vier games in teamverband, Amerikaans systeem. De top 5 plaatst zich voor de finale die wederom uit 4 games zal bestaan. De pinfall uit de voorronde wordt NIET MEEGENOMEN naar de finale, dus elke geplaatste vereniging maakt evenveel kans op de titel.

De Stedenontmoeting Senioren 50+ 2021 is een evenement waaraan conform art. 106 van het NBF Sportreglement uitsluitend kan worden deelgenomen door spelers die op 31 december 2020 jongstleden de leeftijd van 49 jaar of ouder hadden bereikt. Er mogen voor zowel het heren-als damesteam maximaal 8 spelers worden aangemeld.

Misschien ook interessant...

Kampioenen NK 50+ handicap bekend

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

ESC 2020: Brons voor heren dubbel!

Tijdens de 1e EK 50+ (nieuwe opzet) in Wenen heeft het duo Geert-Jan van Baest & Nico Thienpondt de bronzen medaille gehaald in het Doubles Event. Een mooie start voor het Nederlands team.

Vanaf 18 november: WK Masters (50+) met Nederland in actie

Donderdag 18 november starten de Wereldkampioenschappen Masters, voor bowlers in de categorie 50+ en in de categorie 65+, in Dubai. Er wordt tijdens deze WK gestreden in de Singles, Doubles, Teams (4) en Mixed (4).

Deze week: NK 50+ Scratch

Komend weekend wordt in Bowling Nieuwegein gestreden om de nationale scratchtitels onder de 50-plussers. De eerste serie is zondag 12 januari al gespeeld. Zondag 19 januari zijn de finales.