ESBC Europese kampioenschappen 2021 geannuleerd

dinsdag 23 februari 2021

De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.

De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021 bij onze Oosterburen in Berlijn, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.

Ontzettend balen
We hebben al bijna een jaar te maken met het coronavirus, maar het blijft iedere keer weer ontzettend balen wanneer een dusdanig evenement wordt uitgesteld of geannuleerd. De ESBC EK kan ieder jaar op vele Nederlandse deelnemers rekenen, die daar een jaar lang naar uit kijken. Vanwege de sportieve uitdaging, maar ook om vrienden uit heel Europa weer te ontmoeten. Dat blijft zuur en we leven mee met alle leden die zich voor deze kampioenschappen hadden aangemeld.

Ondertussen kijkt de organisatie van de ESBC EK alweer vooruit naar de toekomst en is men druk doende om de kampioenschappen voor de komende jaren toe te kennen aan diverse gastlanden, waarvoor nu o.a. Duitsland, Israël en Frankrijk in aanmerking komen.

Misschien ook interessant...

Inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 50+ is GEOPEND!

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

Nieuwe kampioenen gekroond tijdens NK 50+ Scratch

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

Nieuwegeinse BV wint Stedenontmoeting 50+

De Stedenontmoeting 50+ is gewonnen door de Nieuwegeinse BV. In Heerhugowaard bleven zij in de finale BV Maarssen en BV Heiloo voor. Het is na de winst in 2017-2018 de tweede SO 50+ titel voor de Nieuwegeinse BV.

Eerste nationale titels van het seizoen verdeeld in Tilburg

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ Handicap zijn de eerste nationale titels van dit seizoen verdeeld. Linda van Kerckhove, Cathrien Bosch - Nikkels, Ria Duivenvoorden, Nico van Zuilen, Jan Passies en Leo Smit wonnen allen NK-goud!