Bekijk ons opleidingsaanbod voor 2021-2022

woensdag 14 juli 2021

Als lid van de NBF kun je deelnemen aan diverse opleidingen om je trainersdiploma's te halen of opgeleid te worden tot wedstrijdleider, zodat jij de wedstrijden van jouw vereniging in goede banen kunt leiden. Bekijk nu ons aanbod voor seizoen 2021-2022.

Als lid van de NBF kun je deelnemen aan diverse opleidingen om je trainersdiploma's te halen of opgeleid te worden tot wedstrijdleider, zodat jij de wedstrijden van jouw vereniging in goede banen kunt leiden. Bekijk nu ons aanbod voor seizoen 2021-2022.

Trainersopleidingen
De NBF beschikt over een zeer ervaren docentenkorps die jou het trainersvak kunnen leren. De NBF is daarvoor aangesloten bij het opleidingsprogramma van de European Tenpin Bowling Federation (ETBF). Dat betekent dat je na het afronden van de Level I opleiding niet alleen een diploma ontvangt dat door de NBF gecertificeerd is, maar ook door de ETBF. Mochten je ambities in het trainersvak verder reiken dan het aanbieden van trainingen binnen de vereniging, dan bieden onze diploma's daar de mogelijkheden voor. Zowel op nationaal niveau als op internationaal niveau.

Door de trainersopleiding van de NBF te volgen weet je zeker dat je wordt opgeleid volgens de laatste trends & ontwikkelingen, door docenten die al jarenlang actief zijn in de bowlingsport en zeer veel praktijkervaring hebben.

Voor meer informatie over de trainingsopleiding, klik hier. Op deze pagina vind je o.a. de opleidingsbrochure en een directe link naar het online aanmeldingsformulier.

Opleiding tot wedstrijdleider
Geen wedstrijden zonder wedstrijdleiders. Dit geldt zowel voor wedstrijden binnen de vereniging, als voor toernooien en leagues in het land. Wanneer jij de opleiding tot wedstrijdleider met een goed resultaat hebt afgerond, doet de NBF ook graag een beroep op jouw inzet tijdens wedstrijden van de Nationale Trio Leagues.

Als wedstrijdleider heb je een belangrijke rol in het verloop van de wedstrijden. Ben je goed voorbereid, op de hoogte van alle regels en goed in staat om met alle betrokken teamcaptains, deelnemers en de ondernemer te communiceren, dan lever je een enorme bijdrage aan de beleving van de spelers.

De rol van wedstrijdleider is ideaal voor leden die niet altijd zelf meer in actie willen of kunnen komen, maar wel betrokken willen zijn bij wedstrijden en een bijdrage willen leveren aan de bowlingsport.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot wedstrijdleider. Je vindt er o.a. de opleidingsbrochure en een directe link naar het online aanmeldingsformulier.

Misschien ook interessant...

Update opleiding tot NBF Wedstrijdleider

Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021.

Stand van zaken NTL 2021-2022

Nu de reguliere inschrijving voor de NTL is gesloten is duidelijk geworden dat zich 85 teams hebben aangemeld. Helaas zijn dit er minder dan vorig seizoen, wat betekent dat wij opnieuw naar de verdeling van de diverse niveaus/klassen moeten kijken.

Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.

Wijziging sportreglement ingetrokken

Een week na onze communicatie over enkele wijzigingen in ons sportreglement komen wij terug op deze beslissing. Wij lichten graag toe waarom een eerder genomen besluit per direct wordt ingetrokken.