U18 speler Milan Scheffer ontvangt Leidse Sportprijs

vrijdag 5 maart 2021

Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.

Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer (foto) tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.

Dubbel goud
Tijdens de NK t/m 15 jaar was Scheffer niet alleen de beste in het Singles Event, maar ook in het Doubles Event, samen met Team NL Bowling teamgenoot Vince van der Loo. Wat ons betreft dus zeer terecht dat Scheffer daarvoor in zijn woonplaats nog eens letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet worden! Het is tegelijkertijd mooie waardering voor de bowlingsport.

Een kort interview met Scheffer is te vinden op de Team NL Bowling facebookpagina.

Misschien ook interessant...

Vanaf 18 november: WK Masters (50+) met Nederland in actie

Donderdag 18 november starten de Wereldkampioenschappen Masters, voor bowlers in de categorie 50+ en in de categorie 65+, in Dubai. Er wordt tijdens deze WK gestreden in de Singles, Doubles, Teams (4) en Mixed (4).

Nederlanders presteren goed in Europa

Het afgelopen weekend is door Nederlanders goed gepresteerd tijdens internationale toernooien. Tijdens het YET-toernooi in België werd zelfs vijf keer goud gewonnen.

Van Beers, Grove en De Gelder voegen zich bij Team NL Bowling heren

In voorbereiding op de EK heren 2020 zijn in november selectiewedstrijden georganiseerd om drie openstaande plekken in de voorselectie te bepalen. Na vier series van zes games hebben Bart van Beers, Jeroen Grove en Nick de Gelder deze plekken in de voorselectie verdiend.

Scheffer derde tijdens YET-stop Ierland

Tijdens het Junior Irish Open 2019, stop 3 van de Youth Euro Trophy, is jeugdinternational Milan Scheffer derde geworden bij de U16. Nog vier Nederlanders kwamen in Dublin in actie.