Paling 13e op de QubicaAMF World Cup

vrijdag 22 november 2019

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië is Lindsey Paling 13e geworden. Ze klom op de slotdag met 1593/8 nog twee plekken in de ranglijst, maar kwam daarmee nog steeds te kort voor een plek bij de beste 8.

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië is Lindsey Paling 13e geworden. Ze klom op de slotdag met 1593/8 nog twee plekken in de ranglijst, maar kwam daarmee nog steeds te kort voor een plek bij de beste 8.

Mooi resultaat
Een dertiende plek is voor de 22-jarige Paling natuurlijk een mooi resultaat. Met alleen ervaring op jeugdevenementen op zak is het een prachtige ervaring om met nog eens 8 games met de beste 24 dames op de baan te staan. "Ik baal wel van mijn spares, die had ik nog niet echt onder controle vandaag. Maar ik denk dat ik wel tevreden mag zijn", zo blikt Paling kort na haar serie terug op wat voor haar de laatste games van deze World Cup waren.

Paling begon goed en mede dankzij haar high game van 264 stond ze even op de 11e plek. Was er dan toch een stunt in de maak? Nee, daarvoor duurde het event te lang. Of te kort, het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook: Paling kan inderdaad trots zijn op haar prestatie.

Klik hier voor de volledige stand van zaken bij de dames: www.qubicaamf.com

De beste 8 heren en beste 8 dames die gaan strijden om de World Cup zijn bekend. Die beslissing valt zaterdag. Zondag is er dan alweer een eind gekomen aan het avontuur en vliegen Paling, Michell Stinissen en coach Ron van den Bogaard terug naar Amsterdam, waar zij maandagochtend vroeg landen.

We wensen het team alvast een voorspoedige en veilige terugreis!

Foto: De top 24 dames, met Lindsey Paling gehurkt uiterst links (© QubicaAMF, klik voor vergroting)

Misschien ook interessant...

Nederlandse selectie voor EK jeugd in eigen land bekend

Zondag 12 september beginnen in Tilburg de Europese jeugdkampioenschappen en deze week is bekend geworden welke 8 jeugdspelers Team NL Bowling gaan vertegenwoordigen.

Europese kampioenschappen heren en dames opnieuw uitgesteld

De beide seniorenselecties van Team NL Bowling kregen op oudejaarsdag een nieuwe teleurstelling te verwerken toen we het bericht ontvingen dat zowel de EK heren (januari, Helsinki) als de EK dames (februari, Aalborg) opnieuw uitgesteld zijn.

Na EYC 2020 nu ook de EWC 2020 en EMC 2020 verplaatst

Vorige week werd al bekend dat de EK jeugd 2020 verplaatst zijn, deze week ontvingen wij het bericht van de ETBF dat ook de EK dames 2020 en de EK heren 2020 verplaatst zijn, naar januari 2021.

Van Beers, Grove en De Gelder voegen zich bij Team NL Bowling heren

In voorbereiding op de EK heren 2020 zijn in november selectiewedstrijden georganiseerd om drie openstaande plekken in de voorselectie te bepalen. Na vier series van zes games hebben Bart van Beers, Jeroen Grove en Nick de Gelder deze plekken in de voorselectie verdiend.