ODIN Sportswear nieuwe partner Nederlandse Bowling Federatie

donderdag 18 maart 2021

De NBF heeft in ODIN Sportswear een nieuwe kledingpartner gevonden. Zodra we de baan weer op mogen gaan o.a. de selecties van Team NL Bowling de kleding van ODIN Sportswear dragen. ODIN Sportswear en de NBF zijn een samenwerking voor 3 jaar overeengekomen.

De NBF heeft in ODIN Sportswear een nieuwe kledingpartner gevonden. Zodra we de baan weer op mogen gaan o.a. de selecties van Team NL Bowling de kleding van ODIN Sportswear dragen. ODIN Sportswear en de NBF zijn een samenwerking voor 3 jaar overeengekomen.

Bowlingsport partner
Met ODIN Sportswear heeft de NBF een partner gevonden die haar oorsprong kent in de bowlingsport. En dat heeft betekenis, vindt NBF-bureaumanager Jan Jaap van der Sar: “Ja, we zijn altijd extra verheugd om met partijen te kunnen samenwerken die voornamelijk actief zijn binnen de bowlingsport. In Nederland zijn we een relatief kleine sport die door het coronavirus ook nog eens enorm op de proef gesteld wordt. Juist nu is het belangrijk om elkaar binnen de bowlingsport en -brance te versterken. Daar draagt ook deze samenwerking aan bij!”

Mooie mijlpaal
Marco de Bruijn is samen met Robert Geven de drijvende kracht achter ODIN Sportswear. Beiden zijn al jaren actief in de bowlingsport als fanatieke spelers, proshop eigenaar en toernooi directeur. De Bruijn omschrijft deze samenwerking als een mooie mijlpaal voor het nog jonge bedrijf: “Voor ODIN is het een mooie stap om met de NBF samen te werken. We hopen zo een bijdrage te kunnen leveren aan veel mooie prestaties van Team NL Bowling. Onze slogan is niet voor niets: Feel good, perform better!”

Het mes snijdt daarnaast volgens Van der Sar aan meerdere kanten: “We verwachten met deze samenwerking ook onze aangesloten verenigingen en hun kaderleden te kunnen bedienen bij het dragen van hoogwaardige bowlingkleding. ODIN maakt custom bowlingkleding, dus vrijwel alle wensen qua kleuren, teksten en logo's kunnen verwerkt worden. Tegen een scherpe prijs.”

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden naar wat ODIN Sportswear voor jou(w vereniging) kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op www.odinsportswear.com en houdt ook ons tabloid Bowlen.nl in de gaten van komende april. Hierin vind je direct een mooi actie vanuit onze nieuwe partner.Foto: Jan Jaap van der Sar (links) en Marco de Bruijn, beiden zichtbaar tevreden met deze nieuwe samenwerking.

Misschien ook interessant...

Paling en Stinissen klaar voor deelname aan QubicaAMF World Cup 2020

Vrijdag 15 november stappen Lindsey Paling, Michell Stinissen, coach Ron van den Bogaard en de ouders van Lindsey in het vliegtuig voor een vlucht naar Palembang, Indonesië. Daar wordt zondag 17 november de 55e editie van de QubicaAMF World Cup geopend, die maandag 18 november van start gaat.

Scheffer derde tijdens YET-stop Ierland

Tijdens het Junior Irish Open 2019, stop 3 van de Youth Euro Trophy, is jeugdinternational Milan Scheffer derde geworden bij de U16. Nog vier Nederlanders kwamen in Dublin in actie.

International February: it's on!

Nee, we gaan in februari niet alles in het Engels doen. Maar we kijken wel uit naar twee prachtige internationale toernooien deze maand: Het 20e Brunswick Open Internationaal YET Toernooi in Nieuwegein en het Hammer Bronzen Schietpoel Toernooi in Tilburg.

EYC 2020 van 9 tot en met 17 oktober in Tilburg

De Europese Jeugdkampioenschappen 2020 zijn verplaatst naar oktober: van 9 tot en met 17 oktober staat Tilburg in het teken van de titelstrijd die oorspronkelijk vanaf 4 april zou worden gehouden.