Spanning loopt op na 4e speeldag G-league

vrijdag 28 februari 2020

De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen.

Een bijdrage van Jos Homan:

De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen. Helaas kon Haarlem niet helemaal compleet verschijnen waardoor zij de aansluiting met koploper Heerhugowaard Fireballs 1 verloren, maar dat betekent niet dat alle kaarten al geschud zijn in de Scratch league. Ook in de Bonus League is het nog spannend, al ziet het er daar wel naar uit dat de 1e plaats naar een team van Heiloo zal gaan. Al ligt BV Haarlemmermeer GEEL ook nog op de loer.

Ook de individuele ranglijsten geven nog geen uitsluitsel wie er met de prijzen vandoor zullen gaan. Al met al belooft het op 21 maart een mooie afsluitende leaguedag te worden in Almere. Na afloop zal er in ieder geval weer een flink feestje gebouwd gaan worden, of er nu gewonnen is of niet en dat is nou net waar het om draait in het G-Bowlen: van elke wedstrijddag een feestje maken.

Klik hier voor alle standen na 4 van de 5 speeldagen.

Misschien ook interessant...

De NK 2020 van start gegaan voor onze leden met een verstandelijke beperking

De slogan voor de Nederlandse kampioenschappen 2020 is niet voor niets: 'De NK voor iedereen!' Dat betekent dat ook onze leden met een verstandelijke beperking hieraan deelnemen. En voor hen starten de regionale voorrondes deze periode.

G-league voor het eerst in Haarlem

De league voor leden met een verstandelijke beperking in Noord-Holland en Flevoland bezocht in het derde seizoen voor het eerst Haarlem voor een extra speeldag.

League G-bowlen Noord-Holland & Flevoland weer begonnen

Het derde seizoen van deze League is van start gegaan. Waar het 2 jaar geleden als een pilot begon begint deze competitie voor mensen met een beperking steeds vastere vormen aan te nemen.

MMEB-league in Flevoland & Noord-Holland breidt uit naar 5 verenigingen en 12 teams.

Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.