Uitnodiging tot online ontmoeting

zaterdag 30 mei 2020

Het zijn tijden waarin we elkaar online ontmoeten voor overleg, vergaderingen en discussie. Met het heropenen van de bowlingcentra in het vooruitzicht vinden we dit het moment om onze verenigingen online te ontmoeten.

Het zijn tijden waarin we elkaar online ontmoeten voor overleg, vergaderingen en discussie. Met het heropenen van de bowlingcentra in het vooruitzicht vinden we dit het moment om onze verenigingen online te ontmoeten.

Microsoft Teams
Voor wie nog niet bekend was met online mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan is er de afgelopen periode vast een wereld open gegaan. Google Meets, Facetime, Whatsapp, Zoom en Microsoft Teams, het zijn slechts enkele voorbeelden van platforms die soortgelijke diensten aanbieden.

Bij het uitbreken van het coronavirus zijn de NBF-bureaumedewerkers vanuit huis gaan werken met Microsoft Teams. In het programma kunnen medewerkers met elkaar en het bestuur in gesprek, is uitwisseling van documenten mogelijk met elkaar en collega's van andere organisaties en kunnen presentaties aan elkaar aangeboden worden.

Uitnodiging voor alle voorzitters
Komende week ontvangen alle verenigingen van ons een uitnodiging, waarin we in eerste instantie de voorzitters van alle aangesloten verenigingen vragen een account aan te maken voor MS Teams en zich aan te melden voor onze online omgeving. Op korte termijn wordt er een online meeting georganiseerd waar NBF-voorzitter Bob Schut alle voorzitters bijpraat en informeert over de stand van zaken rondom het coronavirus.

In overleg met de voorzitters, worden vervolgens in fases andere bestuursleden uitgenodigd om zich ook bij het platform te voegen. Via het platform willen we met verenigingen in gesprek over diverse zaken als de start van het seizoen, ledenadministratie, wedstrijdzaken etc. Ook is er ruimte om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen hoe we in de huidige situatie onze sport kunnen blijven organiseren. Tot slot worden ook updates en relevante documenten in de online omgeving gedeeld.

Tot snel!
We kijken er naar uit om binnenkort in gesprek te gaan met alle voorzitters en met elkaar vooruit te kijken naar seizoen 2020-2021. Dat doen we nu ook al op de nieuwe webpagina nbf.bowlen.nl/corona.

Nieuwsgierig geworden naar Microsoft Teams, kijk dan op: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software

Blijf gezond en graag tot snel!

Misschien ook interessant...

Deel 2 van terugblik online verenigingsoverleg 19 januari 2021

Hoe langer de beperkingen op onze sportbeoefening duren, hoe groter de uitdaging wordt om als vereniging het contact met de leden te behouden. Precies dat stond als gespreksonderwerp op de agenda tijdens het online verenigingsoverleg van dinsdag 19 januari.

Reactie NBF op het nieuwsitem van Editie.NL over de heropening van bowlingcentra

De NBF zet zich samen met de NVB in voor een snelle heropening van bowlingbanen. Daarbij is de discussie of bowlen een een sport is ja of nee, zoals vandaag verschenen is een artikel van Editie.nl voor ons nu niet relevant. Lees onze reactie op het artikel hier.

Update coronavirus: Groepsgrootte terug naar 4, afstand bewaren blijft van belang

Vanaf donderdag 19 november zijn nieuwe maatregelen van kracht, waarbij we terug gaan naar de situatie als die was vanaf 13 oktober dit jaar. Bowlen blijft beperkt mogelijk, wij moedigen aan daar zeker gebruik van te maken.

Win een gloednieuwe bowlingbal!

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!