Strike @ Home bij Harry Albers

donderdag 1 juli 2021

Tijdens de lockdown gingen wij thuis op bezoek bij diverse leden. Om met hen te praten over de bowlingsport en om te kijken of zij het toch nog een beetje in de vingers hadden. Deze aflevering gaat over Harry Albers, een fanatieke bowler uit Oss.

Tijdens de lockdown gingen wij thuis op bezoek bij diverse leden. Om met hen te praten over de bowlingsport en om te kijken of zij het toch nog een beetje in de vingers hadden. Deze aflevering gaat over Harry Albers, een fanatieke bowler uit Oss.

The Avengers en bowlen
Bij binnenkomst in Oss werd duidelijk dat Harry en zijn gezin twee duidelijke passies hebben: The Avengers en de bowlingsport. Een bowlingshirt van the Avengers mag dan ook niet ontbreken in de gaderobe van Harry. En op de kast vol avenger items staat een mooie rij met bekers. Harry neemt zijn hobby namelijk erg serieus. Zo vertelt hij o.a. over zijn voorbereiding op Nederlandse kampioenschappen, waar hij graag aan deelneemt.

Bekijk de aflevering van Strike @ Home hier:


Back to Bowling Countdown
Strike @ Home was een onderdeel van de Back to Bowling Countdown. Middels een wekelijkse e-mail naar alle leden telden we af tot het moment waarop we weer mogen bowlen. Dat moment brak zaterdag 26 juni eindelijk aan, waarmee de Back to Bowling Countdown ten einde kwam.

Strike @ Home wordt nog wel vervolgd, want er liggen nog enkele leuke afleveringen op de plank. Deze afleveringen blijven we dan ook delen op onze website en socials.

Benieuwd naar eerdere afleveringen van Strike @ Home, ga dan naar ons kanaal op YouTube.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Huidige lockdown verlengd t/m 9 februari

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen.

NBF Christmas Challenge even op pauze

Week 2 van de NBF Christmas Challenge was net een dag onderweg toen we de challenge samen met de centra en Lanetalk op pauze hebben moeten zetten als gevolg van de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Afmeldtermijn leden verlengd

Het NBF bestuur heeft vorige week besloten de termijn voor het afmelden van leden opnieuw te verlengen tot 1 oktober. De NBF stelt hiermee verenigingen en leden in staat om ook september nog te gebruiken om de bowlingactiviteiten weer op te pakken na een periode van lockdown.

Definitief streep door seizoen Nationale Trio Leagues

Eerder hebben we gecommuniceerd uiterlijk 1 december een besluit te nemen over doorgang van de Nationale Trio Leagues. Besloten is om dit seizoen niet door te laten gaan en de huidige indeling door te schuiven naar september 2021 voor het nieuwe seizoen 2021-2022.