Online bijeenkomst voor begeleiders G-bowlen

dinsdag 26 januari 2021

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoelt met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor de specifieke doelgroep.

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoeld om met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor deze specifieke doelgroep.

Normaliter ligt de focus voor deze doelgroep nu op de voorbereiding op de Nederlandse kampioenschappen en/of Special Olympics Nationale Spelen. Het is zeer twijfelachtig of de Nederlandse kampioenschappen in de bekende opzet nog georganiseerd kunnen worden dit seizoen. Waarover we in gesprek willen, zijn o.a. eventuele alternatieven op het moment dat de centra weer open gaan. Daarnaast spelen er bij deze doelgroep extra uitdagingen, waarom het goed is om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Alle betrokken begeleiders hebben van ons een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst op maandagavond 1 februari. Geen mail ontvangen? Dan heeft dat mogelijk te maken met de problemen die wij momenteel ervaren met uitgaande e-mail (zie ook dit bericht) en dan vragen we je om direct contact met ons op te nemen via jjvandersar@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Reactie NBF op het nieuwsitem van Editie.NL over de heropening van bowlingcentra

De NBF zet zich samen met de NVB in voor een snelle heropening van bowlingbanen. Daarbij is de discussie of bowlen een een sport is ja of nee, zoals vandaag verschenen is een artikel van Editie.nl voor ons nu niet relevant. Lees onze reactie op het artikel hier.

Terugblik eerste online meeting met voorzitters

Maandag 15 juni organiseerden wij een eerste online meeting met alle voorzitters van aangesloten bowlingverenigingen. In Micosoft teams kwamen ruim 40 voorzitters bij elkaar om bijgepraat te worden over de huidige stand van zaken en om ervaringen met elkaar te delen.

Back to Bowling Countdown week 5: Nederlandse Loterij challenge

Tijdens de Back to Bowling Countdown tellen we af tot het moment dat we weer voluit kunnen bowlen! Dat moment komt steeds meer in zicht. In week 5 een challenge voor alle leden van 18 jaar of ouder, waarmee je een lot uit de loterij kunt winnen en kans maakt op de de jackpot van € 7.500.000,-

Update coronavirus: Groepsgrootte terug naar 4, afstand bewaren blijft van belang

Vanaf donderdag 19 november zijn nieuwe maatregelen van kracht, waarbij we terug gaan naar de situatie als die was vanaf 13 oktober dit jaar. Bowlen blijft beperkt mogelijk, wij moedigen aan daar zeker gebruik van te maken.