Nieuw online voorzittersoverleg op maandag 7 december

woensdag 2 december 2020

Aanstaande maandagavond is het weer tijd voor een nieuw online voorzittersoverleg. Een initiatief dat deze zomer is gestart, waarbij voorzitters (of andere bestuursleden) van aangesloten verenigingen met elkaar en met NBF bestuurders en medewerkers in gesprek gaan over de actualiteit.

Aanstaande maandagavond is het weer tijd voor een nieuw online voorzittersoverleg. Een initiatief dat deze zomer is gestart, waarbij voorzitters (of andere bestuursleden) van aangesloten verenigingen met elkaar en met NBF bestuurders en medewerkers in gesprek gaan over de actualiteit.

Actualiteit
De actualiteit staat ook maandag weer op de agenda. Het coronavirus houdt ons land nog altijd in haar greep en belemmerd ons in het beoefenen van onze sport. Iets wat al vervelend lang duurt. Bowlingcentra zijn echter nog open en binnen alle maatregelen zijn er nog diverse verenigingsactiviteiten mogelijk.

Tijdens de online meeting hebben bestuursleden de mogelijkheid vragen te stellen die direct door collega's en/of de NBF beantwoord kunnen worden. Namens het NBF bestuur zijn voorzitter Bob Schut, Bep Klaassen-Van Persie, Christian de Boer en Richard Addae aanwezig. Addae loopt momenteel mee als aspirant bestuurslid. Namens het bureau is o.a. Jan Jaap van der Sar aanwezig.

Team evenementen
In een periode waarin een streep is gezet door de Nationale Trio Leagues voor dit seizoen en waarin er veel onzekerheid is over welke evenementen wel door kunnen gaan, willen we ook graag in gesprek over team evenementen. Wij zijn benieuwd in hoeverre evenementen als de NTL, maar ook de Stedenontmoetingen en de Ton Zandboer Cup leven binnen de verenigingen en hoe we ze nog aantrekkelijker kunnen maken voor onze leden.

Meld je aan
Voor de online meetings maken we gebruik van het programma Microsoft Teams. De meeste bestuursleden hebben inmiddels toegang tot het kanaal. Ben jij bestuurslid, maar heb je nog geen toegang? Stuur een mail naar jjvandersar@nbfbowlen.nl en dan zorgen we ervoor dat jij ook toegang krijgt en maandag online aan kunt schuiven.

Graag tot maandagavond 7 december, 19.30 uur!

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Maatregelen aangescherpt, bowlen niet toegestaan t/m 14 januari 2022

Per 19 december is Nederland opnieuw in een zgn. harde lockdown, wat betekent dat bowlen niet is toegestaan. Deze maatregelen zijn van kracht t/m 14 januari 2022. Dat betekent dat de laatste ballen van 2021 gegooid zijn.

Nationaal uitstel m.b.t. aanpassingen bowlingballen

Door de Corona crisis zijn mogelijk veel bowlers niet in de gelegenheid geweest hun bowlingballen aan te passen aan de nieuwe reglementen die internationaal op 1 augustus 2020 ingaan. Het NBF bestuur heeft daarom besloten deze regel, alleen voor nationale competities en toernooien, uit te stellen tot 31 december 2020.

Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.

Update coronavirus: Alle bowlingbanen gesloten, zonder te bowlen het jaar uit.

Een strenge lockdown is dinsdag 15 december ingegaan met als gevolg dat alle bowlingbanen moeten sluiten en er dus niet meer gebowld kan worden.