Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

woensdag 21 oktober 2020

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.

Op informele wijze ervaringen uitwisselen
De coronacrisis stelt zowel de NBF als alle aangesloten verenigingen steeds weer voor nieuwe uitdagingen. Besturen draaien overuren om de steeds geupdate maatregelen weer te vertalen naar het activiteitenaanbod van de verenigingen, rekening houdend met alle meningen, wensen, geldende maatregelen, lokale (on)mogelijkheden en de veiligheid van alle leden. Een pittige klus, waar alle bestuursleden een groot compliment voor verdienen!

In tijden als deze is het prettig om niet alleen het wiel uit te hoeven vinden, laat staan opnieuw. Het kanaal in MS Teams voor de voorzitters van aangesloten verenigingen biedt uitkomts, omdat er ervaringen gedeeld kunnen worden en er dan collega's zijn die willen meedenken, om zo steeds weer tot nieuwe oplossingen te komen.

Het kanaal is 24/7 bereikbaar, om de 5 á 6 weken organiseren we een informele videocall. De volgende is dus a.s. dinsdag 27 oktober om 19.30 uur en wederom zijn de voorzitters van alle aangesloten verenigingen van harte uitgenodigd om in te bellen. Nog geen toegang tot het kanaal, stuur ons dan een mail, dan maken we dat z.s.m. in orde.

Zijn er vragen en/of opmerkingen die niet tot dinsdag kunnen wachten, dan zijn we momenteel bereikbaar via info@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Vanaf 19 mei mogelijk weer binnensport toegestaan

Dinsdag 11 mei heeft het kabinet aangekondigd dat stap 2 van het openingsplan per woensdag 19 mei ingaat, mits de cijfers rond het coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen. Dat betekent dat na lange tijd de binnensportlocaties weer open mogen, met maximaal dertig personen per ruimte.

Reactie NBF op het nieuwsitem van Editie.NL over de heropening van bowlingcentra

De NBF zet zich samen met de NVB in voor een snelle heropening van bowlingbanen. Daarbij is de discussie of bowlen een een sport is ja of nee, zoals vandaag verschenen is een artikel van Editie.nl voor ons nu niet relevant. Lees onze reactie op het artikel hier.

Nieuw online voorzittersoverleg op maandag 7 december

Aanstaande maandagavond is het weer tijd voor een nieuw online voorzittersoverleg. Een initiatief dat deze zomer is gestart, waarbij voorzitters (of andere bestuursleden) van aangesloten verenigingen met elkaar en met NBF bestuurders en medewerkers in gesprek gaan over de actualiteit.

Update coronavirus: Bizarre tijden voor bowlingondernemers

Het zijn bizarre tijden voor bowlingondernemers en daarmee ook voor de Nederlandse Bowling Federatie en alle aangesloten leden. De afgelopen 3 dagen is er een storm van tegenstrijdige berichten op ons afgekomen, waaruit op moment van schrijven nog altijd geen duidelijkheid gecreëerd kan worden.