Meld je toernooi aan voor seizoen 2021-2022

woensdag 24 maart 2021

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden.

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden. I.v.m. de huidige lockdown hebben we de deadline nog één keer verplaatst, naar 30 april 2021. Voor de aanmelding is een handtekening van de betrokken bowlingondernemer vereist, die mag ook later nog worden aangeleverd wanneer het door de huidige maatregelen niet mogelijk is om de ondernemer te ontmoeten voor de handtekening.

Meld jullie toernooi nu aan, ondanks de onzekerheid
Met meer onzekerheden dan normaal, met name wat de internationale wedstrijdkalender betreft, is het toch gelukt om de voorlopige wedstrijdkalender samen te stellen. En dat betekent dat het nu aan toernooiorganisatoren en verenigingen is om alle geplande activiteiten voor seizoen 2021-2022 bij ons aan te melden.

We realiseren ons goed dat er ook eind april nog weinig zeker is over het perspectief voor komend seizoen. Toch verzoeken we alle organisatoren de toernooien voor komend seizoen weer op te geven. Indien een aangemeld toernooi door Covid-19 beperkingen moet worden geannuleerd is een organisator de gemaakte administratiekosten niet kwijt maar wordt deze doorgeschoven voor een volgend event van de organisatie.

Doe dit uiterlijk 30 april 2021, want daarna kan het zijn dat de voor jullie gewenste datum al bezet is door andere toernooien.

Klik hier voor de voorlopige wedstrijdkalender 2021-2022.
Klik hier voor de volledige aanmeldingsprocedure.

Misschien ook interessant...

Definitief streep door seizoen Nationale Trio Leagues

Eerder hebben we gecommuniceerd uiterlijk 1 december een besluit te nemen over doorgang van de Nationale Trio Leagues. Besloten is om dit seizoen niet door te laten gaan en de huidige indeling door te schuiven naar september 2021 voor het nieuwe seizoen 2021-2022.

Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.

Update coronavirus: Wedstrijden en toernooien weer toegestaan, ook buiten eigen centrum

Per direct is het weer toegestaan om wedstrijden en toernooien te organiseren en te spelen buiten je eigen centrum. Er is nog wel een aantal voorwaarden waarmee we rekening moeten houden.

Update coronavirus: Alle bowlingbanen gesloten, zonder te bowlen het jaar uit.

Een strenge lockdown is dinsdag 15 december ingegaan met als gevolg dat alle bowlingbanen moeten sluiten en er dus niet meer gebowld kan worden.