Maandag 31 mei nieuw online verenigingsoverleg

donderdag 27 mei 2021

Maandag 31 mei is het weer tijd voor een nieuw online verenigingsoverleg. Tijdens dit overleg wordt o.a. de actualiteit rondom Covid-19 besproken en gaan verenigingsbestuurders met elkaar en de NBF in gesprek over diverse onderwerpen.

Maandag 31 mei is het weer tijd voor een nieuw online verenigingsoverleg. Tijdens dit overleg wordt o.a. de actualiteit rondom Covid-19 besproken en gaan verenigingsbestuurders met elkaar en de NBF in gesprek over diverse onderwerpen.

Plannen voor de zomermaanden
Omdat er sinds kort op de meeste plaatsen weer gebowld mag worden en vanaf volgende week waarschijnlijk weer in heel het land, gaan we met tijdens het online verenigingsoverleg met elkaar in gesprek hoe invulling wordt gegeven aan de zomermaanden. Het overleg is bedoeld voor verenigingen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren, als het gaat om het weer enthousiast maken van de leden de bowlingballen uit de tas te halen.

Natuurlijk is er zoals altijd ruimte om vragen te stellen over de situatie rondom de maatregelen en/of andere zaken die spelen, bijvoorbeeld met het oog op de seizoensovergang deze zomer. Namens de NBF zijn diverse bestuursleden en bureaumedewerkers aanwezig.

Alle verenigingsbesturen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om zich aan of af te melden voor het overleg, dat maandag 31 mei om 19.30 uur van start gaat met behulp van het programma Microsoft Teams.

Geen mail ontvangen? Laat het ons weten via info@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Extra overleg gepland voor Nationale Trio Leagues

In het weekend van 17 & 18 oktober staat de eerste speelronde van de Nationale Trio Leagues (NTL) op het programma. De NBF communiceert deze week de plannen om de competitie op een verantwoorde manier van start te laten gaan.

Update NBF evenementen

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.

Terugblik eerste online meeting met voorzitters

Maandag 15 juni organiseerden wij een eerste online meeting met alle voorzitters van aangesloten bowlingverenigingen. In Micosoft teams kwamen ruim 40 voorzitters bij elkaar om bijgepraat te worden over de huidige stand van zaken en om ervaringen met elkaar te delen.

Update coronavirus: Vanaf 19 mei mogelijk weer binnensport toegestaan

Dinsdag 11 mei heeft het kabinet aangekondigd dat stap 2 van het openingsplan per woensdag 19 mei ingaat, mits de cijfers rond het coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen. Dat betekent dat na lange tijd de binnensportlocaties weer open mogen, met maximaal dertig personen per ruimte.