Een strike gooien... Kun jij het nog?!

woensdag 24 maart 2021

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z'n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

Op dat moment moeten we helaas nog even wachten. Toch zijn we eigenlijk best benieuwd of jij het nog steeds in je vingers hebt om na deze noodgedwongen bowlingpauze een strike te gooien. Daarom trekken we binnenkort door het land met tien pins en een bal, om tien bowlers te bezoeken. Natuurlijk met in achtname van de geldende maatregelen van dat moment. Tijdens het bezoek horen we graag over jouw beleving van de bowlingsport en krijgen we antwoord op die ene vraag: Kan jij het nog?

Van het bezoek wordt een korte video gemaakt die op een later moment wordt gedeeld met de bowlingwereld. Wil jij dat we binnenkort bij jou langskomen? Klik dan op onderstaande link, lees de voorwaarden en geef je op.

Geef je op via deze link

Bij grote animo wordt er geloot bij welke bowlers we langsgaan. We starten medio april met onze bezoeken.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Verder aangescherpte maatregelen tot en met 18 november

Sinds woensdagavond 4 november zijn nieuwe, aangescherpte maatregelen van kracht om het coronavirus een halt toe te roepen. Bowlen blijft mogelijk, zij het in zeer beperkte mate.

BV Den Bosch start met buiten trainingen

Kijken wat er wél kan, dat is wat ze bij bowlingvereniging Den Bosch doen. En dat resulteerde onlangs in de eerste buitentraining voor de jeugd. Zaterdag 10 april staat de tweede buitentraining op het programma.

Planning Nationale Trio Leagues, NBF kampioenschappen en evenementen

We kijken vooruit naar het moment dat er weer meer mag op de bowlingbaan en we onze activiteiten weer kunnen opstarten. Graag delen we met jullie onze piketpaaltjes wanneer we moeten beslissen over de doorgang van diverse activiteiten.

Verkiezing Club van het Jaar 2021: Doe mee en laat jullie veerkracht zien

Ben je ook trots op de veerkracht die jouw sport- of cultuurvereniging het afgelopen jaar heeft laten zien? Doe dan mee aan de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021' en geef jouw vereniging de erkenning en waardering die het verdient.