Back to Bowling Countdown week 5: Nederlandse Loterij challenge

vrijdag 28 mei 2021

Tijdens de Back to Bowling Countdown tellen we af tot het moment dat we weer voluit kunnen bowlen! Dat moment komt steeds meer in zicht. In week 5 een challenge voor alle leden van 18 jaar of ouder, waarmee je een lot uit de loterij kunt winnen en kans maakt op de de jackpot van € 7.500.000,-

Tijdens de Back to Bowling Countdown tellen we af tot het moment dat we weer voluit kunnen bowlen! Dat moment komt steeds meer in zicht. In week 5 een challenge voor alle leden van 18 jaar of ouder, waarmee je een lot uit de loterij kunt winnen en kans maakt op de de jackpot van € 7.500.000,-

Nederlandse Loterij challenge
De week wordt de challenge mede mogelijk gemaakt door dé partner van de Nederlandse sport: de Nederlandse Loterij. Ieder jaar levert de Nederlandse Loterij een grote bijdrage aan de sportwereld en daarmee ook aan de bowlingsport. Als jij meespeelt met één van de spellen van de Nederlandse Loterij maak je niet alleen kans op prachtige prijzen, je steunt ook de bowlingsport.

Voor deze challenge hoef je nog steeds niet naar de bowlingbaan, we zijn namelijk benieuwd naar het verhaal achter jouw bijzondere resultaat. Collega Kevin de Haan legt de challenge uit in onderstaande video:


Het delen van jouw score kan dus een PR zijn, maar ook een score die niet vaak voorkomt, een score waarmee je net op een paar pins de overwinning pakte, een score die een oorkonde opleverde of een score waar jij om een andere reden mooie herinneringen aan hebt! Deel het met ons op social media via de genoemde voorwaarden en jij maakt kans op 1 van de 5 hele loten voor de 10 juni trekking van de Staatsloterij. Kijk voor meer informatie over de 10 juni trekking op: staatsloterij.nederlandseloterij.nl

We kijken uit naar jullie verhalen!

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: In afwachting van nieuwe maatregelen

Het gaat helaas niet de goede kant op met de ontwikkeling rondom het coronavirus. Vanavond worden dan ook nieuwe maatregelen aangekondigd met als doel het aantal coronapatiënten terug te dringen. Maatregelen die we opnieuw zullen naleven, ookal is de verwachting dat het (flinke) impact heeft op de mogelijkheid om te bowlen en voor de situatie van bowlingondernemers.

NBF Christmas Challenge even op pauze

Week 2 van de NBF Christmas Challenge was net een dag onderweg toen we de challenge samen met de centra en Lanetalk op pauze hebben moeten zetten als gevolg van de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Update coronavirus: Nieuwe maatregelen hebben ook invloed op de bowlingsport

Dinsdag 13 oktober zijn door het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt, waarmee zij de toename van het aantal coronapatiënten een halt willen toeroepen. Deze nieuwe maatregelen, die ook van invloed zijn op de bowlingsport, gaan woensdagavond 14 oktober om 22.00 uur in.

Win een gloednieuwe bowlingbal!

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!