Winnaars Bowltech Probowl bowlingballen bekend

dinsdag 10 november 2020

Dinsdag 10 november waren we eindelijk in de gelegenheid om op een rustig bondsbureau in Veenendaal de trekking te verrichten van onze bowlingballen actie van deze zomer. De 10 winnaars zijn bekend!

Dinsdag 10 november waren we eindelijk in de gelegenheid om op een rustig bondsbureau in Veenendaal de trekking te verrichten van onze bowlingballen actie van deze zomer. De 10 winnaars zijn bekend!

Positiviteit
We leven in een vervelende tijd, waar velen van ons een heftige periode doormaken, privé en/of op het werk of school. Ook de sport ligt voor het grootste gedeelte stil en dat is ook gewoon ontzettend balen! Deze zomer wilden wij iets positiefs doen en samen met onze partner Bowltech presenteerden we de actie waarbij een Probowl bowlingbal te winnen is.

Leden werden aangespoord om een bon uit de tabloid Bowlen.nl te knippen en die bij de vereniging in te leveren. Dat gebeurde in grote aantallen en vorige week kwamen de laatste bonnen nog binnen op het bondsbureau.

Vandaag was het tijd voor de trekking! Bekijk hieronder welke 10 leden de gelukkige zijn geworden:Alle winnaars van harte gefeliciteerd. We nemen op korte termijn contact met jullie op, zodat jullie snel jullie nieuwe bal in bezit hebben!

Misschien ook interessant...

Waarde NBF-lidmaatschap toegelicht

Als lid van een vereniging die is aangesloten bij de NBF ben jij automatisch ook aangesloten bij de Nederlandse Bowling Federatie. In een nieuwe animatie geven we een toelichting op dit lidmaatschap.

Installeer de update van onze NBF-app

De NBF biedt alle aangesloten leden sinds enkele jaren een app die op de smartphone gebruikt kan worden. De app kan o.a. gebruikt worden om je lidmaatschapspas te tonen tijdens wedstrijden. Zorg dus voor de nieuwste versie op jouw smartphone.

Ook NK-titels 50+ handicap verdeeld

Na de Nederlandse kampioenschappen voor jeugd en senioren in september, zijn nu ook de nationale titels voor 50+ Handicap verdeeld. Zonder publiek, maar met veel inzet werden zondag in Tilburg de finales gespeeld.

Update opleiding tot NBF Wedstrijdleider

Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021.