Win een gloednieuwe bowlingbal!

vrijdag 26 juni 2020

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

Knip uit! Neem mee!
Het coronavirus heeft er sinds maart flink in gehakt, wereldwijd. Iedereen krijgt ermee te maken, danwel privé, danwel professioneel. Ook heeft het een enorme invloed gehad op onze sport. Leagues konden niet worden afgemaakt, toernooien en kampioenschappen moesten worden afgelast en ook in het huidige seizoen hebben we te maken met een stop van toernooien en leagues.

Ondanks deze tegenslagen, zetten we ons in voor de toekomst van onze sport. Om die reden deden we in april ook een oproep om loyaal te blijven aan de sport. Ondanks de tegenslagen en de flexibiliteit die van ons gevraagd wordt, hopen we dat onze aangesloten leden het plezier in de sport niet zijn verloren.

Leden die de sport ondanks deze tegenslagen trouw zijn gebleven, willen we daarvoor bedanken! Daarom verloten we eind oktober onder de leden van wie we een bon hebben ontvangen 10 nieuwe bowlingballen. Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door onze partner Bowltech.

Hoe maak je kans?
We riepen je op de Bowlen.nl van deze zomer, de voorlaatste editie, goed te bewaren en de bon op pagina 4 uit te knippen. Nu is het moment om die bon in te leveren, zodat jouw vereniging de bon nog naar ons kan opsturen. Zo maak maak je automatisch kans op één van de tien bowlingballen!

Inleveren van de bonnen kan nog t/m uiterlijk 30 oktober 2020.

Misschien ook interessant...

Uitslagen 1e weekend Nationale Trio League

Op 28 en 29 september zijn de eerste wedstrijden gespeeld in de Nationale Trio Leagues van dit seizoen. In het hele land namen (jeugd)teams het voor de eerste keer tegen elkaar op in de diverse leagues!

Geen EK Jeugd in 2020, Tilburg in 2021 in de herkansing

Vandaag is in overleg met ETBF en de gemeente Tilburg het besluit genomen dat Europese jeugdkampioenschappen 2020 niet in oktober te organiseren. Daarmee komen de kampioenschappen voor dit kalenderjaar te vervallen.

Ook 50-plussers gaan strijden om nationale titels

Was het begin deze maand de beurt aan de jeugd en senioren om te strijden om de NK-titels, waarbij enkele 50-plussers overigens ook zeer verdienstelijk in actie kwamen, vanaf zondag begint de strijd om het goud bij de NK 50+ Handicap.

Deel Nationale Trio Leagues afgelast voor 15 maart i.v.m. coronavirus

Op basis van het advies van NOC*NSF en het RIVM heeft het NBF-bestuur besloten om de leagues waarbij teams en/of spelers uit Noord-Brabant komen voor zondag 15 maart af te gelasten.