We mogen weer!

dinsdag 30 juni 2020

Of je nou direct voor die perfect game gaat of blij bent wanneer een paar ballen de pins daadwerkelijk raken: Vanaf woensdag 1 juli mogen we in heel Nederland weer bowlen! En wat hebben we het gemist.

Of je nou direct voor die perfect game gaat of blij bent wanneer een paar ballen de pins daadwerkelijk raken: Vanaf woensdag 1 juli mogen we in heel Nederland weer bowlen! En wat hebben we het gemist.


Hoe je de sport ook beleeft, net zo fanatiek als topper Youri Fens, of meer voor de lol, zoals oud-profvoetballer Marcel Meeuwis: het gaat erom dat we met elkaar de baan weer op mogen en daarvan moeten we genieten.

Bowl verantwoord
Belangrijk blijft dat we dit op een verantwoorde manier doen. Het coronavirus is nog steeds aanwezig in ons land en we willen een nieuwe piek in het aantal coronapatiënten natuurlijk voorkomen! Je kunt een bijdrage leveren, door op een verantwoorde manier te gaan bowlen. Kom niet naar het bowlingcentrum zonder reservering en/of contact met centrum en blijf thuis bij klachten. Houd nog steeds zoveel mogelijk 1,5e meter afstand tot andere bezoekers, desinfecteer je handen bij binnenkomst en volg altijd de instructies van het personeel.

Misschien ook interessant...

Trainers bijgeschoold met nieuwe inzichten

Zaterdag 7 maart heeft in Olround Bowling in Veenendaal een bijscholingdag plaatsgevonden. Deze dag stond in het teken van het opfrissen van bestaande lesstof en het aanbieden van vernieuwde lesstof.

Johnny Spil derde in EBT-stop Frankrijk

Tijdens het 3e Brunswick Open in Frankrijk, stop 11 in de European Bowling Tour (EBT), is Johnny Spil derde gewonnen. Hij nam daarbij een cheque van 2.200 euro in ontvangst. De winst ging naar Mikkel Sorensen uit Denemarken. Hij won daarmee 6.000 euro.

Chat met FIER: online hulp bij grensoverschrijdend gedrag

Vanuit NOC*NSF en sportbonden wordt er alles aan gedaan om grensoverschrijdend gedrag terug te dringen en om goede hulp te bieden. Eén van de hulpmiddelen is de nieuwe chatbox FIER. Sporters en bestuurders kunnen hier (anoniem) chatten met een professionele hulpverlener. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt over iemand uit je omgeving.

Schrijf je op tijd in voor de Nationale Trio Leagues

We hebben er het volste vertrouwen in dat we in september aan een nieuw NTL-seizoen kunnen beginnen. Ga jij de uitdaging aan met je vrieden? Er hebben zich al veel bestaande team ingeschreven, maar er is nog genoeg ruimte voor nieuwe teams.