We gaan iets nieuws doen! De NBF Christmas Challenge

vrijdag 4 december 2020

Samen met official scoringpartner Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land organiseren we in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!

Samen met official scoringpartner Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land organiseren we in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!

Met de Lanetalk app bowlen tegen wie je maar wil, wanneer je wilt
De Lanetalk app maakt het mogelijk om aan bowlingwedstrijden deel te nemen wanneer het jou uitkomt, tegen tegenstanders van over de hele wereld! Daarnaast biedt de app ook de kans om al jouw statistieken te bewaren en te bekijken, vrienden uit te dagen en live scoring te volgen.

NBF Christmas Challenge
Omdat we deelnemers alleen in de Lanetalk app bij elkaar brengen, is het mogelijk dit event te organiseren gedurende de coronacrisis. De opzet is simpel: Je probeert vanaf 7 december een high score neer te zetten van opeenvolgende 2 games. De top 12 van het leaderboard plaatst zich voor de finale, waarin de prijzen verdeeld worden. Niet tevreden over jouw score na 2 games? Dan kun je het t/m 24 december nog zo vaak proberen als je wilt, tot je bovenaan het leaderboard staat!

Deelnemende centra
De Lanetalk app is moment nog niet in alle centra in Nederland beschikbaar. Op dit moment kun je in 9 centra deelnemen aan deze challenge:

  • Bowl & Fun, Emmen
  • Bowling Goes
  • Party & Bowlingcentrum 's-Heerenberg
  • Charly Bowling, Leusden
  • 't Witte Hoes, Rijssen
  • Bowling Stardust, Sittard
  • Dolfijn - The Plays To Be -, Tilburg
  • Bowling De Veenpoort, Veendam
  • Olround Bowling, Veenendaal
De NBF Christmas Challenge is een eerste resultaat van de samenwerking tussen de NBF en Lanetalk. We gaan voor mooie resultaten, waarmee we op termijn zoveel mogelijk centra hopen aan te sluiten, zodat we in de toekomst meer challenges mogelijk kunnen maken voor al onze leden!

Speel verantwoord
Ondanks dat deze challenge coronaproof is, roepen we je op om je verantwoordelijkheid te nemen. Speel alleen in een bowlingcentrum bij jou in de buurt, zorg dat je alleen naar de bowling komt bij een reservering, vergeet je mondkapje niet en bewaar ten alle tijden voldoende afstand tot de andere gasten in het centrum!

Meer informatie over de spelregels, de centra waar je kunt deelnemen en de prijzenpot vind je op deze pagina. Veel succes en plezier met de NBF Christmas Challenge!

Download de Lanetalk app nu!

Misschien ook interessant...

In memoriam - Djin Tjan Thee

Zaterdag 7 november ontvingen wij het bericht dat Djin Tjan Thee op donderdag 5 november is overleden. Hij is 76 jaar geworden.

De mondkapjesplicht tijdens het bowlen

De mondkapjesplicht geldt vanaf 1 december voor iedereen van 13 jaar en ouder die zich begeeft in alle publieke binnenruimtes, zoals binnensportaccommodaties. Deze verplichting geldt in eerste instantie voor drie maanden. In dit artikel lichten we toe welke gevolgen het heeft voor het beoefenen van de bowlingsport.

Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.

Team NL Bowling update: ECC, QubicaAMF World Cup en dames

We hebben divers nieuws rondom Team NL Bowling gebundeld in één update: Zo wordt Maxime de Rooij tijdens de ECC 2019 vervangen door Denise Blankenzee en gaat bondscoach Ron van den Bogaard mee naar de QubicaAMF World Cup in Indonesië.