Update opleiding tot NBF Wedstrijdleider

maandag 2 november 2020

Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021.

Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021. Ook de trainersopleiding zal later starten dan eerder aangekondigd. Alle cursisten zijn hiervan al op de hoogte gebracht.

Opleiding tot NBF Wedstrijdleider start online
Voor de wedstrijdleidersopleiding starten we met de eerste cursusdag op zondag 24 januari 2021. Deze cursusdag wordt online aangeboden via het programma Microsoft teams. De tweede cursusdag wordt fysiek georganiseerd op het bondsbureau in Veenendaal en wel op zondag 28 februari 2021.

Één en ander hangt natuurlijk nog steeds af van wat er binnen het coronabeleid begin volgend jaar mogelijk is. De reistijd is voor de cursisten door een online cursusdag terug gebracht naar nog maar één dag. Veel laagdrempeliger kunnen we de opleiding niet aanbieden. Door het verkorten van de reistijd en het verschuiven van de opleiding naar begin 2021 ontstaat er mogelijk nog meer animo om de opleiding te volgen. Daarom is er ook een nieuwe deadline voor inschrijven: maandag 11 januari 2021.

Klik hier voor de update van de opleidingsbrochure.

Voor vragen en/of opmerkingen over onze opleidingen, neem contact op met collega Ben van Spronsen via opleidingen@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Loting 1e speelronde Ton Zandboer Cup

Op dinsdagmiddag 14 januari is op het bondsbureau de loting verricht voor zowel de scratch als de handicap editie van de Ton Zandboer Cup 2020.

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.

Geen Nederlanders in de prijzen bij YET stop Frankrijk

Tijdens de Franse stop van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugd en jong senioren, zijn er geen Nederlanders in de prijzen gevallen. En dat is best nieuws, gezien het feit dat de Nederlandse jeugd vaak op het podium te vinden aan het eind van een YET-stop.

Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.