Update NBF evenementen

vrijdag 5 maart 2021

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.

We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.

Nog geen perspectief
Helaas ontbreekt momenteel het perspectief nog. Alle inzet van zowel de horeca als de sport ten spijt, voorlopig lijkt het er niet op dat de bowlingcentra op korte termijn open mogen en binnensport is toegestaan. Dat betekent dat we opnieuw enkele teleurstellende besluiten hebben moeten nemen aangaande diverse evenementen. Zo hebben we maandag ook mee moeten delen aan de bestuursleden van de aangesloten verenigingen, tijdens het online verenigingsoverleg.

Klik hier voor een volledige update met betrekking tot de NBF evenementen voor dit seizoen.

Pasgemiddelde blijft gelijk
Omdat er dit seizoen tot op heden zeer beperkt gelegenheid is geweest om league of toernooien/kampioenschappen te spelen, hebben we besloten de scores van dit seizoen mee te nemen naar volgend seizoen. Het pasgemiddelde blijft komend seizoen voor alle leden dus gelijk aan het huidige pasgemiddelde.

De teleurstelling blijft, enorm! We moedigen alle leden aan om het contact met clubgenoten warm te houden, daar zijn veel mensen mee geholpen in deze vervelende tijd. Heb je leuke ideeën om iets te organiseren wat binnen de vereniging wél kan, laat het je bestuur weten.

We denken aan jullie, missen jullie en het vallen van de pins. Hou vol, de tijd dat we de baan weer op mogen komt terug.

Misschien ook interessant...

Dag der Kampioenen nog een seizoen verplaatst

De geplande Dag der Kampioenen 2020-2021 gaat in augustus en september van dit jaar niet door. Dit besluit is genomen na inventarisatie bij alle aangesloten verenigingen in relatie tot het organiseren van Vereningskampioenschappen. Natuurlijk ligt de lockdown waarmee we het dit seizoen te kampen hebben gehad ten grondslag aan dit besluit.

Denise Blankenzee wint brons op de ECC 2019

Tijdens de European Championships of Champions (ECC) in Ankara heeft Denise Blankenzee de bronzen medaille gewonnen! De 19-jarige international uit Julianadorp kende een superweek die werd beloond met een mooie medaille.

Vanaf 18 november: WK Masters (50+) met Nederland in actie

Donderdag 18 november starten de Wereldkampioenschappen Masters, voor bowlers in de categorie 50+ en in de categorie 65+, in Dubai. Er wordt tijdens deze WK gestreden in de Singles, Doubles, Teams (4) en Mixed (4).

Back to Bowling Countdown - Week 2

Deze week is het in de Back to Bowling Countdown tijd voor de eerste challenge: NBF-partner ODIN Sportwear is benieuwd naar de verhalen achter jouw bowlingshirt(s). Doe mee en maak kans op een gloednieuw shirt voor jou en je teamgenoten!