Update coronavirus: Huidige lockdown verlengd t/m 9 februari

woensdag 13 januari 2021

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen.

Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen. Dit heeft o.a. tot gevolg dat de NK 50+ Scratch zijn verplaatst naar augustus 2021. Klik hier voor meer informatie over die verplaatsing.

Ook hebben we de deadline voor het aanmelden van toernooien voor de wedstrijdkalender van seizoen 2021-2022 verplaatst. Dit om toernooien in deze tijd meer gelegenheid te geven de procedure te kunnen volgen. Klik hier voor meer informatie.

Dinsdag 19 janauri gaan we in gesprek met aangesloten verenigingen, over de actualiteiten en hoe we ondanks de huidige maatregelen toch kunnen blijven verenigingen. Alle verenigingen hebben hier een uitnodiging voor ontvangen per e-mail. Geen mail ontvangen, neem contact met ons op via info@nbfbowlen.nl. Ook voor andere vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar dit adres.

We wensen al onze leden veel sterkte deze periode.Klik voor vergroting

Misschien ook interessant...

Wil jij trainer of wedstrijdleider worden? Volg dan dit seizoen onze opleiding!

Ook dit seizoen organiseren we diverse opleidingen voor onze leden. Zo is het mogelijk om via de NBF opgeleid te worden tot trainer of wedstrijdleider, waarna jij nog meer uit je hobby kunt halen door je in te zetten voor de vereniging.

Nog een maand tot de NK Bowlen 2020

We kijken er enorm naar uit om alsnog een NK te kunnen spelen dit jaar in Zoetermeer, Warmond en Nieuwegein. De inschrijvingen druppelen inmiddels binnen. Zien we jou ook op de NK terug? Klik op lees meer voor meer informatie en de inschrijving.

Reactie NBF op het nieuwsitem van Editie.NL over de heropening van bowlingcentra

De NBF zet zich samen met de NVB in voor een snelle heropening van bowlingbanen. Daarbij is de discussie of bowlen een een sport is ja of nee, zoals vandaag verschenen is een artikel van Editie.nl voor ons nu niet relevant. Lees onze reactie op het artikel hier.

Start Nationale Trio Leagues uitgesteld tot januari 2021

Na lang beraad is donderdag 24 september besloten de start van het nieuwe Nationale Trio League (NTL) seizoen uit te stellen tot januari 2021. Er is naar de mening van de NBF teveel onzekerheid over de mogelijkheid om een eerlijke en vooral veilige competitie te organiseren.