Uitnodiging tot online ontmoeting

zaterdag 30 mei 2020

Het zijn tijden waarin we elkaar online ontmoeten voor overleg, vergaderingen en discussie. Met het heropenen van de bowlingcentra in het vooruitzicht vinden we dit het moment om onze verenigingen online te ontmoeten.

Het zijn tijden waarin we elkaar online ontmoeten voor overleg, vergaderingen en discussie. Met het heropenen van de bowlingcentra in het vooruitzicht vinden we dit het moment om onze verenigingen online te ontmoeten.

Microsoft Teams
Voor wie nog niet bekend was met online mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan is er de afgelopen periode vast een wereld open gegaan. Google Meets, Facetime, Whatsapp, Zoom en Microsoft Teams, het zijn slechts enkele voorbeelden van platforms die soortgelijke diensten aanbieden.

Bij het uitbreken van het coronavirus zijn de NBF-bureaumedewerkers vanuit huis gaan werken met Microsoft Teams. In het programma kunnen medewerkers met elkaar en het bestuur in gesprek, is uitwisseling van documenten mogelijk met elkaar en collega's van andere organisaties en kunnen presentaties aan elkaar aangeboden worden.

Uitnodiging voor alle voorzitters
Komende week ontvangen alle verenigingen van ons een uitnodiging, waarin we in eerste instantie de voorzitters van alle aangesloten verenigingen vragen een account aan te maken voor MS Teams en zich aan te melden voor onze online omgeving. Op korte termijn wordt er een online meeting georganiseerd waar NBF-voorzitter Bob Schut alle voorzitters bijpraat en informeert over de stand van zaken rondom het coronavirus.

In overleg met de voorzitters, worden vervolgens in fases andere bestuursleden uitgenodigd om zich ook bij het platform te voegen. Via het platform willen we met verenigingen in gesprek over diverse zaken als de start van het seizoen, ledenadministratie, wedstrijdzaken etc. Ook is er ruimte om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen hoe we in de huidige situatie onze sport kunnen blijven organiseren. Tot slot worden ook updates en relevante documenten in de online omgeving gedeeld.

Tot snel!
We kijken er naar uit om binnenkort in gesprek te gaan met alle voorzitters en met elkaar vooruit te kijken naar seizoen 2020-2021. Dat doen we nu ook al op de nieuwe webpagina nbf.bowlen.nl/corona.

Nieuwsgierig geworden naar Microsoft Teams, kijk dan op: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software

Blijf gezond en graag tot snel!

Misschien ook interessant...

Inschrijvingen lopen inmiddels binnen voor de Nationale Trio League

Al veel teams hebben zich ingeschreven voor het nieuwe NTL seizoen. We kijken er naar uit om er een Gezellig en Uitdagend seizoen van te maken waarbij ieder op zijn Eigen Niveau kan meedoen. Heb jij je nog niet ingeschreven met een team? Wacht dan niet te lang, bekijk alle informatie op onze website en schrijf je in!

Deventer Bowling Vereniging biedt gratis kennismaking met string machines aan

De Deventer Bowling Vereniging (DBV) speelt tegenwoordig in een huis met string machines. Daar is al veel over gezegd en geschreven. Nu biedt de vereniging jou de kans om zelf kennis te maken met deze nieuwe machines en te ervaren wat het verschil is.

In memoriam - Jules Heere

Zondag 21 februari ontvingen wij het bericht dat Jules Heere op donderdag 18 februari is overleden. Hij is 91 jaar geworden.

Verslag online verenigingsoverleg 13 juli

Dinsdag 13 juli organiseerden we een nieuw online verenigingsoverleg, dat sinds dit seizoen iedere 6 weken plaatsvindt. Bestuursleden van 20 verenigingen gingen met elkaar en met bestuurders en bureaumedewerkers van de NBF in gesprek.