U18 speler Milan Scheffer ontvangt Leidse Sportprijs

vrijdag 5 maart 2021

Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.

Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer (foto) tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.

Dubbel goud
Tijdens de NK t/m 15 jaar was Scheffer niet alleen de beste in het Singles Event, maar ook in het Doubles Event, samen met Team NL Bowling teamgenoot Vince van der Loo. Wat ons betreft dus zeer terecht dat Scheffer daarvoor in zijn woonplaats nog eens letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet worden! Het is tegelijkertijd mooie waardering voor de bowlingsport.

Een kort interview met Scheffer is te vinden op de Team NL Bowling facebookpagina.

Misschien ook interessant...

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.

Hoe geven jullie invulling aan deze corona-stop?

Op de meeste plaatsen kan nog beperkt gebowld worden, maar over het algemeen liggen onze reguliere verenigingsactiviteiten stil. Hoe geeft jouw vereniging invulling aan deze verplichte stop?

Vacature Bestuursleden

Vanwege het aanstaande vertrek van twee van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar geïnteresseerden voor de functie van Bestuurslid.

Blankenzee en Van Weeren gaan de strijd aan tijdens de ECC 2019

In Ankara, de hoofdstad van Turkije, beginnen woensdag 23 oktober de European Championships of Champions. Namens Team NL Bowling komen Denise Blankenzee en Jord van Weeren in actie. Zij zijn maandag 21 oktober in Ankara aangekomen.