Titels verdeeld tijdens NK 50+ scratch

vrijdag 24 januari 2020

In Nieuwegein zijn zondag 19 januari de eerste nationale titels van het decennium verdeeld tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch.

In Nieuwegein zijn zondag 19 januari de eerste nationale titels van het decennium verdeeld tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch.

Nieuwe kampioenen
Bij de NK 50+ Scratch wordt er gestreden in diverse klassen. Er zijn aparte klassen voor dames en heren: A klasse 50 – 57 jaar, B klasse 58 – 64 jaar, C klasse 65 jaar en ouder. Alle deelnemers spelen vijf games voorronde. Verdeeld over de zes klassen plaatsten 48 deelnemers zich voor de finales, waarin nog eens vijf games worden gegooid. Op basis van total pinfall over de tien games werden uiteindelijk de prijzen verdeeld.

De nieuwe Nederlands kampioenen 50+ scratch zijn:

Dames: Heren:
A-klasse: Sonja Pannen Nico Thienpondt
B-klasse: Catrhien Bosch-Nikkels Ron van den Bogaard
C-klasse: Farida Pascoal-Blom John Bosch

Klik hier voor een volledig overzicht van alle uitslagen.

Ga naar esbcnederland.nl voor een uitgebreid verslag. Klik hier voor meer foto's, gemaakt door Gerrit Lodweges.

Foto: Alle prijswinnaars bij elkaar (© Gerrit Lodeweges, klik voor vergroting)

Misschien ook interessant...

NK 50+ Dubbels geannuleerd

Tot het laatste moment hebben we de NK 50+ Doubles op de kalender laten staan, maar helaas is in bekend dat er t/m begin juni geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Dat betekent dat we de NK 50+ Doubles moeten annuleren voor dit seizoen.

Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Brent de Ruiter wint YET stop in Frankrijk

Tijdens de derde stop van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugdtoernooien, heeft international Brent de Ruiter in zijn leeftijdscategorie gewonnen.

Selectie voor de EYC 2020 in Tilburg bekend gemaakt

In april 2020 organiseert de NBF de European Youth Championships 2020 in Tilburg. Vandaag is bekend geworden welke 8 spelers Team NL Bowling tijdens dit evenement gaan vertegenwoordigen.