Sportwereld doet nieuwe oproep aan het kabinet

donderdag 29 april 2021

Donderdag 29 april heeft de NBF samen met NOC*NSF en alle collega sportbonden een nieuwe oproep gedaan om meer (binnen)sport mogelijk te maken.

Donderdag 29 april heeft de NBF samen met NOC*NSF en alle collega sportbonden een nieuwe oproep gedaan om meer (binnen)sport mogelijk te maken. We realiseren ons terdege dat de besmettingscijfers nog hoog zijn, maar sport is juist de oplossing voor de extra gezondheidsproblemen die ontstaan.

“Een gezonde en actieve leefstijl is een groot wapen in de strijd tegen corona. We vallen in herhaling, maar het kwartje lijkt maar niet te vallen bij het kabinet en de veiligheidsregio's. Sport en bewegen wordt door hen niet als oplossing gezien maar als probleem. Terwijl bijna elke patiënt die aan corona lijdt een verminderde weerstand heeft”, aldus Algemeen Directeur van NOC*NSF Gerard Dielessen.

In het persbericht van NOC*NSF lees je de cijfers die er niet om liegen.

Middels deze animatie vraagt de NBF op haar social media kanalen aandacht voor de oproep.

Misschien ook interessant...

Back to Bowling Countdown - Week 2

Deze week is het in de Back to Bowling Countdown tijd voor de eerste challenge: NBF-partner ODIN Sportwear is benieuwd naar de verhalen achter jouw bowlingshirt(s). Doe mee en maak kans op een gloednieuw shirt voor jou en je teamgenoten!

Denise Blankenzee is verkozen tot de Speelster van het Jaar

Denise Blankenzee is dankzij haar knappe prestaties het afgelopen jaar, met o.a. brons op de ECC, en haar continue progressie verkozen tot Speelster van het Jaar.

NBF Awards 2020: Genomineerden voor Team van het Jaar

We gaan iets nieuws doen! Vanaf dit jaar worden de traditionele awards voor de vrijwillig(st)er van het jaar flink uitgebreid onder de noemer NBF Awards.

Nieuw online voorzittersoverleg op maandag 7 december

Aanstaande maandagavond is het weer tijd voor een nieuw online voorzittersoverleg. Een initiatief dat deze zomer is gestart, waarbij voorzitters (of andere bestuursleden) van aangesloten verenigingen met elkaar en met NBF bestuurders en medewerkers in gesprek gaan over de actualiteit.