Sport & FEC Seminar

donderdag 6 februari 2020

Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico's met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners' spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen?

Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico's met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners' spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen? Uit recent onderzoek bij amateurvoetbalverenigingen in Brabant en Zeeland blijkt dat voetbalverenigingen met dergelijke uitdagingen worden geconfronteerd en dat geldt wellicht ook voor andere sportverenigingen.

Wij helpen u graag de financiële kansen te verzilveren en onnodige risico's te voorkomen. Om die reden organiseert het Institute For Financial Crime, in samenwerking met NOC*NSF, een interactief seminar waarbij wij ervaringen met u willen delen en waarbij wij u van concrete handvatten zullen voorzien, zodat u uw vereniging weerbaar kunt maken en gezond kunt houden. Dit seminar biedt amateurverenigingen tips, voorbeelden en een netwerk. Sta niet aan de zijlijn. Kom in het veld en speel mee!

Wanneer: 13 februari 2020

Waar: SportCampus Den Haag

Voor wie: Sportverenigingen, sportbonden, gemeenten en sportbedrijven.

Aanmelden: https://www.iffc.nl/sportenfec13feb

Misschien ook interessant...

G-league voor het eerst in Haarlem

De league voor leden met een verstandelijke beperking in Noord-Holland en Flevoland bezocht in het derde seizoen voor het eerst Haarlem voor een extra speeldag.

Win een gloednieuwe bowlingbal!

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

Team NL Bowling U18 begint aan nieuwe 'Road to Tilburg'

De Nationale jeugdselectie komt zaterdag 15 augustus voor het eerst weer bij elkaar sinds het bowlen werd lam gelegd door het coronavirus. In Tilburg wordt opnieuw gestart met de voorbereiding op de EK Jeugd in eigen land, later dit seizoen in Dolfijn - The Plays To Be -.

Speelschema Nationale Trio Leagues seizoen 2020-2021

Met het oog op aankomend seizoen publiceren wij vandaag het speelschema voor onze Nationale Trio Leagues. Daarbij houden we, voor zover mogelijk, rekening met het coronavirus.