Sport & FEC Seminar

donderdag 6 februari 2020

Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico's met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners' spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen?

Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico's met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners' spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen? Uit recent onderzoek bij amateurvoetbalverenigingen in Brabant en Zeeland blijkt dat voetbalverenigingen met dergelijke uitdagingen worden geconfronteerd en dat geldt wellicht ook voor andere sportverenigingen.

Wij helpen u graag de financiële kansen te verzilveren en onnodige risico's te voorkomen. Om die reden organiseert het Institute For Financial Crime, in samenwerking met NOC*NSF, een interactief seminar waarbij wij ervaringen met u willen delen en waarbij wij u van concrete handvatten zullen voorzien, zodat u uw vereniging weerbaar kunt maken en gezond kunt houden. Dit seminar biedt amateurverenigingen tips, voorbeelden en een netwerk. Sta niet aan de zijlijn. Kom in het veld en speel mee!

Wanneer: 13 februari 2020

Waar: SportCampus Den Haag

Voor wie: Sportverenigingen, sportbonden, gemeenten en sportbedrijven.

Aanmelden: https://www.iffc.nl/sportenfec13feb

Misschien ook interessant...