Schrijf je op tijd in voor de Nationale Trio Leagues

woensdag 16 juni 2021

We hebben er het volste vertrouwen in dat we in september aan een nieuw NTL-seizoen kunnen beginnen. Ga jij de uitdaging aan met je vrieden? Er hebben zich al veel bestaande team ingeschreven, maar er is nog genoeg ruimte voor nieuwe teams.

We hebben er het volste vertrouwen in dat we in september aan een nieuw NTL-seizoen kunnen beginnen. Ga jij de uitdaging aan met je vrieden? Er hebben zich al veel bestaande team ingeschreven, maar er is nog genoeg ruimte voor nieuwe teams.

Wat je ook zoekt in de NTL, je kunt het er vinden: Gezelligheid met je vrienden en de tegenstanders, uitdaging op banen van andere bowlingcentra, met andere patronen dan je gewend bent en je kunt op ieder niveau terecht. Voor de meest fanatieke en allerbeste van het land is er de Eredivisie, maar is jouw niveau lager dan wat daar wordt gevraagd, dan is dat geen probleem in een lagere klasse.

Een seizoen bestaat uit 8 speeldagen, waardoor je gemiddeld één keer per maand op pad gaat voor een nieuwe speelronde. Met een paar vrienden is jouw team al compleet en kunnen jullie je inschrijven. Online, dus dat is zo geregeld. Zorg er wel voor dat je jouw inschrijving nog deze maand bij ons aanmeldt, want de deadline ligt op 1 juli. Stuur je vrienden dus vandaag nog een bericht en schrijf je samen in voor het nieuwe seizoen.

Meer informatie en de link naar de online inschrijving vind je op deze pagina: https://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NationaleTrioLeagues.aspx

Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen via info@nbfbowlen.nl.


Misschien ook interessant...

Ontdek de mogelijkheden met Lanetalk

Vrijdag 11 juni deelden we een nieuwe challenge in het kader van de Back to Bowling Countdown, dit keer van onze scoringpartner Lanetalk. Hoog tijd om je eens bij te praten over de mogelijkheden die Lanetalk jouw biedt.

Blankenzee en Van Weeren gaan de strijd aan tijdens de ECC 2019

In Ankara, de hoofdstad van Turkije, beginnen woensdag 23 oktober de European Championships of Champions. Namens Team NL Bowling komen Denise Blankenzee en Jord van Weeren in actie. Zij zijn maandag 21 oktober in Ankara aangekomen.

Nationaal uitstel m.b.t. aanpassingen bowlingballen

Door de Corona crisis zijn mogelijk veel bowlers niet in de gelegenheid geweest hun bowlingballen aan te passen aan de nieuwe reglementen die internationaal op 1 augustus 2020 ingaan. Het NBF bestuur heeft daarom besloten deze regel, alleen voor nationale competities en toernooien, uit te stellen tot 31 december 2020.

Verkeerde foto bij overlijdensbericht Djin Tjan Thee in Bowlen.nl

Deze week valt bij onze aangesloten leden een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Hierin is het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee opgenomen. Echter is daarbij de verkeerde foto geplaatst.