Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

dinsdag 12 november 2019

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Team event
De Ton Zandboer Cup is bij uitstek een mooi team evenement om te spelen met jouw favoriete mede-bowlers of om juist de band met andere leden binnen jouw vereniging eens te versterken. Steeds moeten jullie samen één ander team verslaan om weer een ronde verder te komen en daarmee een stapje dichterbij de finaledag in Tilburg! De wedstrijden worden over het algemeen doordeweeks gegooid en loot je toevallig een uit-wedstrijd, dan staat dat garant voor een heuze cupavond op "vijandig" grondgebied. Niets mooiers dan winnen in het huis van het andere team, toch?!

Twee edities
Ook in 2020 organiseren wij twee edities van de Ton Zandboer Cup: scratch en handicap. Deelname aan de handicapeditie is mogelijk voor spelers met een pasgemiddelde van maximaal 179,99. Het handicappercentage is 70% van 180, met een maximum van 35. Spelers met een hoger pasgemiddelde mogen uitsluitend aan de scratcheditie deelnemen. Teams moeten bestaan uit minimaal 4 hoofdleden van de vereniging. Iedere vereniging mag maximaal 2x drie teams inschrijven.

Schrijf je nu in!
Geef jouw bowlingseizoen een extra boost door mee te doen aan dit mooie team event. Klik hier voor alle details over de opzet én de inschrijfformulieren voor beide edities.

Voor vragen, stuur een mailtje naar wedstrijdzaken@bowlen.nl.

We zien jullie inschrijving graag verschijnen en wie weet zien we jullie dan in Tilburg aan het einde van de rit!

Misschien ook interessant...

Indeling Nationale Trio Leagues gepubliceerd

Nog ruim een maand en dan staat de eerste speelronde van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen op de kalender. Deze week zijn de indelingen van alle leagues gepubliceerd, inclusief de nieuwe piramide.

Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee

Bowlen centraal in '1000 seconden' op 3FM

In het item '1000 seconden' van radio 3FM programma Avonturen van Mark stond bowlen centraal tijdens de uitzending op woensdag 8 juli. International Denise Blankenzee nam de honneurs waar en gaf toelichting over onze sport.

Start Nationale Trio Leagues uitgesteld tot januari 2021

Na lang beraad is donderdag 24 september besloten de start van het nieuwe Nationale Trio League (NTL) seizoen uit te stellen tot januari 2021. Er is naar de mening van de NBF teveel onzekerheid over de mogelijkheid om een eerlijke en vooral veilige competitie te organiseren.