PBA Pro Bowling game: een alternatief tijdens de lockdown

woensdag 5 mei 2021

We missen de strikes, spares en de splits. Al maanden zijn de bowlingcentra gesloten. Om toch een klein beetje het gevoel te behouden is er een alternatief: De PBA Pro Bowling game voor jouw game console.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.We missen de strikes, spares en de splits. Al maanden zijn de bowlingcentra gesloten. Om toch een klein beetje het gevoel te behouden is er een alternatief: De PBA Pro Bowling game voor jouw game console.

PBA Pro Bowling
Wellicht heb je de advertentie in Bowlen.nl ook gezien, maar Farsight Studio's heeft een prachtig bowlingspel gelanceerd waarmee jij de baan op kan stappen als één van jouw PBA-helden. Het spel heeft zich ontwikkeld tot een heel realistisch bowlingspel, waarmee je het online tegen jouw vrienden kan opnemen.

Maar er is nog meer: Je kunt head-to-head wedstrijden spelen en aan toernooien deelnemen of je start jouw eigen PBA-carrière in de 'single player experience'. Het spel biedt iets voor iedere bowlingfan.

PBA Pro Bowling 2021 heeft een officiële licentie van de Pro Bowlers Association en dat maakt het mogelijk dat jij kunt kiezen uit 26 profspelers om het spel mee te spelen. Hierbij wordt je ondersteudn door commentaar van het tv-team met Rob Stone en hall-of-famer Randy Pedersen.

Nieuwe features voor 2021 zijn o.a.:

  • Online Head-to-Head Modus.
  • Speel als jouw favoriete PBA-prof.
  • Stepladder Finales zijn toegevoegd bij meer dan 100 carrière modus toernooien.
  • Ontwikkelde bal en pin beweging.
  • De omstandigheden bevatten nu ook Oil Pattern Breakdown and Carry-down.
  • Andrew Anderson is toegevoegd aan het spel.
  • Je kunt kiezen uit meer dan 150 ballen, inclusief 40 nieuwe ballen van alle topleveranciers van de PBA Tour
Kijk voor meer informatie over dit te gekke spel op probowling.com, waar je ook alle juiste links vindt om het spel voor jouw console te downloaden.

We wensen je veel spelplezier en mooie strikes toe!

Misschien ook interessant...

Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee

Deel 2 van terugblik online verenigingsoverleg 19 januari 2021

Hoe langer de beperkingen op onze sportbeoefening duren, hoe groter de uitdaging wordt om als vereniging het contact met de leden te behouden. Precies dat stond als gespreksonderwerp op de agenda tijdens het online verenigingsoverleg van dinsdag 19 januari.

Vanaf 18 november: WK Masters (50+) met Nederland in actie

Donderdag 18 november starten de Wereldkampioenschappen Masters, voor bowlers in de categorie 50+ en in de categorie 65+, in Dubai. Er wordt tijdens deze WK gestreden in de Singles, Doubles, Teams (4) en Mixed (4).

Nationale Trio Leagues gaan door

We krijgen deze week veel vragen over de nieuwe maatregelen. Begrijpelijk, het is weer zoeken wat er voor onze sport wel en niet mogelijk is. Zo krijgen we ook enkele vragen over doorgang van de Nationale Trio Leagues, waarvan aankomend weekend een speelronde op de kalender staat.