Ook 50-plussers gaan strijden om nationale titels

woensdag 23 september 2020

Was het begin deze maand de beurt aan de jeugd en senioren om te strijden om de NK-titels, waarbij enkele 50-plussers overigens ook zeer verdienstelijk in actie kwamen, vanaf zondag begint de strijd om het goud bij de NK 50+ Handicap.

Was het begin deze maand de beurt aan de jeugd en senioren om te strijden om de NK-titels, waarbij enkele 50-plussers overigens ook zeer verdienstelijk in actie kwamen, vanaf zondag begint de strijd om het goud bij de NK 50+ Handicap.

Veel animo om te strijden
De zeer goed gevulde deelnemerslijst geeft een duidelijk signaal: ook de deelnemers in het 50+ circuit staan weer te trappelen om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan. Dat bleek al tijdens de stop van de nieuwe 50+ Masters Tour in Venray (uitslagen) en is ook in Tilburg tijdens de NK het geval. Want daar worden deze NK gehouden, in Dolfijn - The Plays to Be.

Op zondag 27 september, vrijdag 2 oktober en zaterdag 3 oktober staan de voorrondeseries op het programma, waarin de deelnemers 5 games voorronde gooien. Op zondag 4 oktober worden de finales gespeeld. Voor de finale over 5 games plaatsen zich 48 spelers. Het aantal finalisten per klasse wordt bepaald door het aantal inschrijvingen per klasse. Er zijn zijn sowieso 3 finalisten per klasse.

Er zijn tijdens de NK aparte klassen voor dames en heren: A klasse 50 – 57 jaar, B klasse 58 – 64 jaar, C klasse 65 jaar en ouder.

Ga voor meer informatie naar de NK 50+ Handicap webpagina.

We wensen alle deelnemers veel succes!

Misschien ook interessant...

Meld je nu aan en win in 2022 de Ton Zandboer Cup

In 2022 organiseren we opnieuw de Ton Zandboer Cup en alle NBF-leden kunnen deelnemen. Maak nu jouw team van 4 t/m 8 personen en meld je aan bij jouw vereniging.

ODIN Sportswear nieuwe partner Nederlandse Bowling Federatie

De NBF heeft in ODIN Sportswear een nieuwe kledingpartner gevonden. Zodra we de baan weer op mogen gaan o.a. de selecties van Team NL Bowling de kleding van ODIN Sportswear dragen. ODIN Sportswear en de NBF zijn een samenwerking voor 3 jaar overeengekomen.

Verkiezing Clubheld van het Jaar

De verkiezing Clubheld van het Jaar gaat maandag 21 oktober van start. Of het nu gaat om het draaien van bardiensten, het schoonmaken van de club of het wassen van de teamshirts, niets is te veel voor de clubheld. Op jouw club loopt er vast ook wel één rond; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club.

Vrijwilligers, bedankt!

Vandaag, dinsdag 7 december 2021, is het Nationale Vrijwilligersdag. Een mooie gelegenheid om alle vrijwilligers die zich inzetten voor onze sport nog eens hartelijk te bedanken!