Online inschrijving Nationale Trio Leagues geopend

vrijdag 30 april 2021

Vrijdag 30 april is de inschrijving voor een nieuw Nationale Trio League seizoen geopend. Voor het eerst is het mogelijk voor teamcaptains om de inschrijving online te doen, waarna de inschrijving door de vereniging ook online bevestigd kan worden.

Vrijdag 30 april is de inschrijving voor een nieuw Nationale Trio League seizoen geopend. Voor het eerst is het mogelijk voor teamcaptains om de inschrijving online te doen, waarna de inschrijving door de vereniging ook online bevestigd kan worden.

Positief gestemd
Tot en met 30 juni 2021 hebben leden de gelegenheid om een team in te schrijven voor de NTL 2021-2022. We zijn positief gestemd dat we in september ook daadwerkelijk aan de NTL kunnen beginnen en dat we het seizoen vervolgens ook kunnen afmaken! Iets waar we enorm aan toe zijn en met elkaar naar uitkijken.

Tot de deadline van inschrijving houden we je op de hoogte van het aantal inschrijvingen en delen we ervaringen van diverse teamcaptains, zodat jij een steeds beter beeld krijgt van wat spelen in de NTL inhoudt. Neem dus snel contact op met jouw vrienden en ga de uitdaging volgend seizoen aan!

Kijk voor meer informatie alvast op: https://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NationaleTrioLeagues.aspx

Misschien ook interessant...

Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Prachtige 6e plek hoogtepunt voor Nederland op WK 50+

Tijdens de Wereldkampioenschappen 50+ in Las Vegas heeft het Nederlands team een prachtige zesde plek behaald in het Doubles Event bij de dames. Het beste resultaat voor dames sinds de start van het evenement in 2013!

Stand van zaken NTL 2021-2022

Nu de reguliere inschrijving voor de NTL is gesloten is duidelijk geworden dat zich 85 teams hebben aangemeld. Helaas zijn dit er minder dan vorig seizoen, wat betekent dat wij opnieuw naar de verdeling van de diverse niveaus/klassen moeten kijken.

Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee