Nog een maand tot de NK Bowlen 2020

dinsdag 28 juli 2020

We kijken er enorm naar uit om alsnog een NK te kunnen spelen dit jaar in Zoetermeer, Warmond en Nieuwegein. De inschrijvingen druppelen inmiddels binnen. Zien we jou ook op de NK terug? Klik op lees meer voor meer informatie en de inschrijving.

Misschien ook interessant...

De genomineerden voor Vereniging van het Jaar zijn bekend

De NBF awards zijn alweer toe aan de vierde categorie: De Vereniging van het Jaar. We zijn alle verenigingen erg dankbaar voor hun jarenlange inzet. De genonineerden voor dit jaar zijn: BV Den Bosch, Eindhovense BV en de BV Veendam.

NK 50+ Dubbels geannuleerd

Tot het laatste moment hebben we de NK 50+ Doubles op de kalender laten staan, maar helaas is in bekend dat er t/m begin juni geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Dat betekent dat we de NK 50+ Doubles moeten annuleren voor dit seizoen.

Bekijk ons opleidingsaanbod voor 2021-2022

Als lid van de NBF kun je deelnemen aan diverse opleidingen om je trainersdiploma's te halen of opgeleid te worden tot wedstrijdleider, zodat jij de wedstrijden van jouw vereniging in goede banen kunt leiden. Bekijk nu ons aanbod voor seizoen 2021-2022.

Bowlen.nl valt deze week bij alle leden op de mat

Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.