Nog 2 maanden tot de Nederlandse kampioenschappen 2020

woensdag 8 juli 2020

Als gevolg van het coronavirus hebben wij een tijd lang niet gecommuniceerd over de Nederlandse kampioenschappen 2020. Met de versoepelingen die per 1 juli zijn ingegaan, zijn wij ervan overtuigd dat we over 2 maanden de NK kunnen organiseren!

Als gevolg van het coronavirus hebben wij een tijd lang niet gecommuniceerd over de Nederlandse kampioenschappen 2020. Met de versoepelingen die per 1 juli zijn ingegaan, zijn wij ervan overtuigd dat we over 2 maanden de NK kunnen organiseren!

Meld je nu nog aan!
Het coronavirus gooide roet in het eten om in 2020 alle Nederlandse kampioenschappen in mei, juni en juli te organiseren in Lucky's Bowling te Warmond. Daarop kondigden we nieuwe data aan, waarbij we voor de jeugd, de senioren en de elite-klasse op verschillende locaties gaan spelen. Inmiddels hebben in totaal ruim 100 leden zich al ingeschreven! Log nu in via MijnNBF en meld je snel aan nu je jouw voorkeursserie nog kunt doorgeven. Klik hier en kies jouw NK.

NK Elite – Zoetermeer
In verband met het coronavirus is alleen de opzet van de NK Elite iets aangepast. Het aantal voorrondegames is terug gebracht van twee keer 8 games naar één keer 8 games. De opzet voor de finaledag is daarnaast in grote lijnen gelijk gebleven. Na 8 games voorronde gaan de beste 18 heren en beste 10 dames door naar de 2e ronde. Daarnaast plaatsen de beste 8 herendoubles en beste 4 damesdoubles zich voor de doubles finales.

De medailles voor de Singles worden verdeeld in een stepladderfinale voor de beste 4 heren en beste 4 dames. Helaas werd vorige week bekend dat de European Championships of Champions (ECC) in 2020 is afgelast i.v.m. het coronavirus. Wat overblijft is de strijd om de titel: Nederlands kampioen. We zijn blij die in 2020 nog te kunnen uitdelen.

De leden die zich al voor twee series hadden ingeschreven krijgen t/m 14 juli de gelegenheid één nieuwe voorkeursserie te kiezen. Op woensdag 15 juli wordt de inschrijving heropent voor alle overige leden die willen deelnemen.

Goed begin van het nieuwe seizoen
We leven in een onzekere tijd, waarbij we hopen de ergste periode achter de rug te hebben! Daarbij zijn we ontzettend blij dat het weer is toegestaan te bowlen. Stel jezelf voor de uitdaging om de komende twee maanden je ritme weer terug te vinden en dan de strijd aan te gaan tijdens de Nederlandse kampioenschappen! Wij kijken er naar uit je te zien in Nieuwegein, Warmond of Zoetermeer.

Ga naar http://nbf.bowlen.nl/nk2020 voor alle informatie.

Misschien ook interessant...