NK 50+ Dubbels geannuleerd

maandag 17 mei 2021

Tot het laatste moment hebben we de NK 50+ Doubles op de kalender laten staan, maar helaas is in bekend dat er t/m begin juni geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Dat betekent dat we de NK 50+ Doubles moeten annuleren voor dit seizoen.

Tot het laatste moment hebben we de NK 50+ Doubles op de kalender laten staan, maar helaas is in bekend dat er t/m begin juni geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Dat betekent dat we de NK 50+ Doubles moeten annuleren voor dit seizoen.

Zoals in de laatste Bowlen.nl al te lezen was, wilde organisator Lia Fievet namens ESBC Nederland van geen opgeven weten, maar inmiddels is dus bekend geworden dat het niet is toegestaan om de NK van 30 mei t/m 6 juni te spelen in Franky's Bowling Nieuwegein. Een nieuwe teleurstelling voor alle bowlers die uitkijken naar het spelen van wedstrijden.

De focus kan voor de 50+ bowlers nu verlegd worden naar augustus, wanneer de NK 50+ Scratch gepland staan. Meer informatie hierover vind je op: https://www.esbcnederland.nl/esbc-nederland/nederlandse-kampioenschappen-scratch/

Misschien ook interessant...

Help ons en win een uur gratis bowlen voor 4 personen

Om te toesten of onze ambities voor de toekomst nog aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze aangesloten leden, doen we als NBF regelmatig onderzoek. Na verenigingen en bowlingcentra eerder dit seizoen, willen we nu meer weten van jou als bowler.

Bereikbaarheid bondsbureau tijdens feestdagen

De laatste twee weken van het kalenderjaar, rond kerst en oud & nieuw, is het NBF bondsbureau gesloten en zijn de bureaumedewerkers niet bereikbaar.

Uitkijken naar een nieuw seizoen Nationale Trio League

Teamcaptain Gustaaf Kamphorst van Pinsanity uit de NTL Regio Oost kijkt uit naar het nieuwe NTL seizoen met teams van een gelijkwaardig niveau: ,Ik denk dat voor veel mensen er nu een soort drempel ligt op het deelnemen aan de trio league, en nog steeds wordt gezien dat dit alleen voor de A spelers is en voor de beste van de beste. gelukkig zijn er meer dan genoeg klassen om in te spelen voor bowlers van elk niveau. '' Meer informatie inclusief de online voorinschrijving tref je in de link.

Waan je voor anderhalve minuut weer even in een bowling

Deze week verschenen geweldige beelden online van een Amerikaans bowlingcentrum, waarbij je even heerlijk weg kunt dromen over ons zo geliefd tijdverdrijf. Waarschuwing: Je gemis van het niet kunnen bowlen kan er tijdelijk door vergroot worden.