Nederlandse kampioenschappen 2020 succesvol gespeeld!

zondag 6 september 2020

Natuurlijk, het was lange tijd spannend of het door kon gaan: de NK 2020! Maar het ging door, het ging goed en het leverde ons vele waardige nieuwe kampioenen op.

Natuurlijk, het was lange tijd spannend of het door kon gaan: de NK 2020! Maar het ging door, het ging goed en het leverde ons vele waardige nieuwe kampioenen op.

Overzicht van alle kampioenen
Er werd verspreid over drie locaties op van 30 augustus t/m 6 september gestreden in diverse categoriën. Een overzicht van alle eindstanden én de kampioenen vind je op de NK 2020 webpagina.

We bedanken de centra voor de samenwerking en alle vrijwilligers voor hun inzet en ondersteuning in de organisatie. Tot slot een woord van dank voor alle deelnemers, die na een roerige tijd toch het vertrouwen in ons hadden om deel te nemen én de uitdaging zijn aangegaan!

We blikken de hele week nog terug op de diverse kampioenschappen en nieuwe kampioenen. Houd ook onze socials in de gaten.

Foto: NK Elite Singles kampioenen 2020: Mike Bergmann & Nicole Sanders

Misschien ook interessant...

WK Masters: Oranje leeuwen bijten van zich af, beloning blijft uit

De WK Masters. voor bowlers van 50 jaar of ouder, zitten erop. Nederland kwam gedurende de week steeds beter op stoom, maar kwam helaas net te kort voor de ultieme beloning voor het harde werken in de vorm van een medaille.

Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Online inschrijving Nationale Trio Leagues geopend

Vrijdag 30 april is de inschrijving voor een nieuw Nationale Trio League seizoen geopend. Voor het eerst is het mogelijk voor teamcaptains om de inschrijving online te doen, waarna de inschrijving door de vereniging ook online bevestigd kan worden.

Nederlanders presteren goed in Europa

Het afgelopen weekend is door Nederlanders goed gepresteerd tijdens internationale toernooien. Tijdens het YET-toernooi in België werd zelfs vijf keer goud gewonnen.