NBF volgt ontwikkelingen rondom het coronavirus

vrijdag 28 februari 2020

Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij ons bekend. Omdat we deze week de eerste vragen hebben ontvangen over evenementen, informeren we je graag over de stand van zaken.

Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij ons bekend. Omdat we deze week de eerste vragen hebben ontvangen over evenementen, informeren we je graag over de stand van zaken.

Nog geen aanleiding tot actie
Wij volgen in het kader van de ontwikkelingen rondom het coronavirus de adviezen van sportkoepel NOC*NSF. Zij deelden donderdag 27 februari deze update. Hier lees je dat NOC*NSF de adviezen van het RIVM weer volgt.

Op dit moment is er voor ons geen aanleiding om geplande evenementen te annuleren of onze leden te adviseren om niet aan evenementen deel te nemen.

De komende periode blijven wij in contact met de diverse instanties om ons goed te laten informeren. Zodra ons advies naar aangesloten verenigingen, leden en/of toernooiorganisatoren wijzigt brengen we je daarvan via onze website en social media kanalen van op de hoogte.

Misschien ook interessant...

NTL speeldag 16 januari wordt verplaatst

Op dit moment is bekend dat alle bowlingcentra in Nederland zeker tot en met 14 januari gesloten moeten blijven i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus. Omdat we van mening zijn dat teams minimaal 14 dagen voorafgaand aan een speeldag in de gelegenheid moeten zijn te trainen en/of huisleague te spelen en omdat nu nog onzeker is of de lockdown voor bowlingcentra 14 januari eindigt, hebben we het besluit genomen de speeldag van 16 januari 2022 te verplaatsen. Het is daarbij onze intentie de speeldag te verplaatsen naar zondag 12 juni 2022.

Help ons en win een uur gratis bowlen voor 4 personen

Om te toesten of onze ambities voor de toekomst nog aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze aangesloten leden, doen we als NBF regelmatig onderzoek. Na verenigingen en bowlingcentra eerder dit seizoen, willen we nu meer weten van jou als bowler.

International February: it's on!

Nee, we gaan in februari niet alles in het Engels doen. Maar we kijken wel uit naar twee prachtige internationale toernooien deze maand: Het 20e Brunswick Open Internationaal YET Toernooi in Nieuwegein en het Hammer Bronzen Schietpoel Toernooi in Tilburg.

De genomineerden voor Vereniging van het Jaar zijn bekend

De NBF awards zijn alweer toe aan de vierde categorie: De Vereniging van het Jaar. We zijn alle verenigingen erg dankbaar voor hun jarenlange inzet. De genonineerden voor dit jaar zijn: BV Den Bosch, Eindhovense BV en de BV Veendam.