NBF Christmas Challenge even op pauze

woensdag 16 december 2020

Week 2 van de NBF Christmas Challenge was net een dag onderweg toen we de challenge samen met de centra en Lanetalk op pauze hebben moeten zetten als gevolg van de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Week 2 van de NBF Christmas Challenge was net een dag onderweg toen we de challenge samen met de centra en Lanetalk op pauze hebben moeten zetten als gevolg van de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Van uitstel komt geen afstel
De NBF Christmas Challenge, een initiatief van de NBF en Lanetalk, i.s.m. negen verschillende centra in Nederland, ging op 7 december van start. De kwalificatie liep tot de kerst, waarna een finale gepland stond op 3 januari in het nieuwe jaar. Helaas maakt de lockdown dat we de challenge nu hebben moeten pauzeren tot het moment dat er weer gebowld mag worden. Want dan willen de challenge direct hervatten en iedereen nog twee weken de kans geven zich in de top 12 te spelen.

Een perfecte start
De eerste 8 dagen kwamen al 90+ verschillende deelnemers in actie, verdeeld over de negen centra. Niet iedereen maakte de poging af, waardoor we nu 76 deelnemers terugvinden op het Leaderboard. Zij kwamen samen al meer dan 200 keer in actie om een highscore neer te zetten. Momenteel gaat Elco Gorter aan de leiding met 528. Hij staat daarmee net boven Remy Wieffer, die op de eerste dag van de challenge direct goed was voor een perfect game! Zijn totaal kwam uiteindelijk uit op 517, goed voor een voorlopige tweede plaats. Ook terug te vinden in de top, op plek 4 om precies te zijn: Nederlands kampioen Elite 2020 Mike Bergmann. Hij daagde je al uit om de uitdaging met hem aan te gaan.

Meer weten over de NBF Christmas Challenge, klik hier.

Zodra we weer mogen bowlen hervatten we de challenge, wellicht met meer dan negen centra aangesloten.

Misschien ook interessant...

G-league voor het eerst in Haarlem

De league voor leden met een verstandelijke beperking in Noord-Holland en Flevoland bezocht in het derde seizoen voor het eerst Haarlem voor een extra speeldag.

Nederlandse kampioenschappen 2020 succesvol gespeeld!

Natuurlijk, het was lange tijd spannend of het door kon gaan: de NK 2020! Maar het ging door, het ging goed en het leverde ons vele waardige nieuwe kampioenen op.

Planning Nationale Trio Leagues, NBF kampioenschappen en evenementen

We kijken vooruit naar het moment dat er weer meer mag op de bowlingbaan en we onze activiteiten weer kunnen opstarten. Graag delen we met jullie onze piketpaaltjes wanneer we moeten beslissen over de doorgang van diverse activiteiten.

Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.