MMEB-league in Flevoland & Noord-Holland breidt uit naar 5 verenigingen en 12 teams.

woensdag 2 oktober 2019

Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.

Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.

BV Haarlem sluit aan
De league voor bowlers met een verstandelijke beperking is alweer toe aan het derde seizoen. (Lees ook: Derde seizoen MMEB League Noord Holland - Flevoland van start) De afgelopen twee seizoen vonden de teams uit Heerhugowaard, Almere, Hoofddorp en Heiloo elkaar en zij krijgen dit seizoen gezelschap van teams uit Haarlem. En dat is voor de ontwikkeling van het bowlen in teamverband voor deze doelgroep weer een mooie stap! Het totaal van het aantal deelnemende teams staat nu op 12:

BV Heerhugowaard: 3 teams
BV Almere: 1 team
BV Hoofddorp: 3 teams
Sports4All Heiloo: 4 teams
Bison Bowling Haarlem: 1 team

We wensen alle deelnemers en de begeleiding veel succes tijdens de eerste speeldag in Heiloo.

Misschien ook interessant...

Planning Nationale Trio Leagues, NBF kampioenschappen en evenementen

We kijken vooruit naar het moment dat er weer meer mag op de bowlingbaan en we onze activiteiten weer kunnen opstarten. Graag delen we met jullie onze piketpaaltjes wanneer we moeten beslissen over de doorgang van diverse activiteiten.

Team NL Bowling update: ECC, QubicaAMF World Cup en dames

We hebben divers nieuws rondom Team NL Bowling gebundeld in één update: Zo wordt Maxime de Rooij tijdens de ECC 2019 vervangen door Denise Blankenzee en gaat bondscoach Ron van den Bogaard mee naar de QubicaAMF World Cup in Indonesië.

Bowlen 1e kerstdag op televisie bij Zappsport

Zaterdag 25 december, 1e kerstdag inderdaad, staat bowlen centraal in de Battle van het programma Zappsport. De meisjes en de jongens nemen het op de banen van Lucky's Bowling Warmond tegen elkaar op in strijd om de beker en de eeuwige roem.

Vacature Bestuursleden

Vanwege het aanstaande vertrek van twee van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar geïnteresseerden voor de functie van Bestuurslid.