Meld je toernooi aan voor seizoen 2021-2022

woensdag 24 maart 2021

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden.

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden. I.v.m. de huidige lockdown hebben we de deadline nog één keer verplaatst, naar 30 april 2021. Voor de aanmelding is een handtekening van de betrokken bowlingondernemer vereist, die mag ook later nog worden aangeleverd wanneer het door de huidige maatregelen niet mogelijk is om de ondernemer te ontmoeten voor de handtekening.

Meld jullie toernooi nu aan, ondanks de onzekerheid
Met meer onzekerheden dan normaal, met name wat de internationale wedstrijdkalender betreft, is het toch gelukt om de voorlopige wedstrijdkalender samen te stellen. En dat betekent dat het nu aan toernooiorganisatoren en verenigingen is om alle geplande activiteiten voor seizoen 2021-2022 bij ons aan te melden.

We realiseren ons goed dat er ook eind april nog weinig zeker is over het perspectief voor komend seizoen. Toch verzoeken we alle organisatoren de toernooien voor komend seizoen weer op te geven. Indien een aangemeld toernooi door Covid-19 beperkingen moet worden geannuleerd is een organisator de gemaakte administratiekosten niet kwijt maar wordt deze doorgeschoven voor een volgend event van de organisatie.

Doe dit uiterlijk 30 april 2021, want daarna kan het zijn dat de voor jullie gewenste datum al bezet is door andere toernooien.

Klik hier voor de voorlopige wedstrijdkalender 2021-2022.
Klik hier voor de volledige aanmeldingsprocedure.

Misschien ook interessant...

Den Bosch en Veendam grote kampioenen tijdens Stedenontmoeting Jeugd

In Bowling IJsselmonde in Rotterdam zijn vandaag de Stedenontmoeting Jeugd titels ten prooi gevallen aan de BV Den Bosch (pupillen en aspiranten) en aan de BV Veendam (Junioren).

Selectie voor EK dames bekend

Zaterdag 29 februari zijn de zes dames bekend gemaakt die Team NL Bowling gaan vertegenwoordigen tijdens de European Women Championships 2020. Die vinden komende juni plaats in Aalborg, Denemarken.

Sanders en Bergmann op Kreta voor ECC 2021

Woensdag 27 oktober beginnen in Chania, Griekenland, de European Championships of Champions (ECC) 2021. Na een jaar afwezigheid nemen alle nationale kampioenen van Europa het weer tegen elkaar op. Namens Nederland komen de Elite kampioenen van 2020 in actie: Nicole Sanders en Mike Bergmann.

De NK 2020 van start gegaan voor onze leden met een verstandelijke beperking

De slogan voor de Nederlandse kampioenschappen 2020 is niet voor niets: 'De NK voor iedereen!' Dat betekent dat ook onze leden met een verstandelijke beperking hieraan deelnemen. En voor hen starten de regionale voorrondes deze periode.