Maandag 31 mei nieuw online verenigingsoverleg

donderdag 27 mei 2021

Maandag 31 mei is het weer tijd voor een nieuw online verenigingsoverleg. Tijdens dit overleg wordt o.a. de actualiteit rondom Covid-19 besproken en gaan verenigingsbestuurders met elkaar en de NBF in gesprek over diverse onderwerpen.

Maandag 31 mei is het weer tijd voor een nieuw online verenigingsoverleg. Tijdens dit overleg wordt o.a. de actualiteit rondom Covid-19 besproken en gaan verenigingsbestuurders met elkaar en de NBF in gesprek over diverse onderwerpen.

Plannen voor de zomermaanden
Omdat er sinds kort op de meeste plaatsen weer gebowld mag worden en vanaf volgende week waarschijnlijk weer in heel het land, gaan we met tijdens het online verenigingsoverleg met elkaar in gesprek hoe invulling wordt gegeven aan de zomermaanden. Het overleg is bedoeld voor verenigingen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren, als het gaat om het weer enthousiast maken van de leden de bowlingballen uit de tas te halen.

Natuurlijk is er zoals altijd ruimte om vragen te stellen over de situatie rondom de maatregelen en/of andere zaken die spelen, bijvoorbeeld met het oog op de seizoensovergang deze zomer. Namens de NBF zijn diverse bestuursleden en bureaumedewerkers aanwezig.

Alle verenigingsbesturen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om zich aan of af te melden voor het overleg, dat maandag 31 mei om 19.30 uur van start gaat met behulp van het programma Microsoft Teams.

Geen mail ontvangen? Laat het ons weten via info@nbfbowlen.nl.

Misschien ook interessant...

Derde weekend NTL gespeeld, nieuwe koploper Eredivisie

Afgelopen weekend stond speelronde 3 op het programma in de Nationale Trio Leagues. In het hele land kwamen (jeugd)teams in actie. De Eredivisieteams speelden in Spijkenisse tegen elkaar, waarna het thuisspelende team de koppositie verloor.

MMEB-league in Flevoland & Noord-Holland breidt uit naar 5 verenigingen en 12 teams.

Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.

Bowlen centraal in '1000 seconden' op 3FM

In het item '1000 seconden' van radio 3FM programma Avonturen van Mark stond bowlen centraal tijdens de uitzending op woensdag 8 juli. International Denise Blankenzee nam de honneurs waar en gaf toelichting over onze sport.

WK 50+ in november open voor leden

Komende november worden in Dubai de Wereldkampioenschappen Masters georganiseerd. Masters, de nieuwe naam voor de kampioenschappen 50+ en de nieuwe categorie 65+. ESBC Nederland biedt leden die dit jaar nog 50 jaar worden of al ouder zijn de mogelijkheid om deel te nemen.